Konačni obračun u Partizanu: Sreda, u pet popodne! Punomoćja ne važe!

Milorad Vučelić i zvanično kandidat aktuelne vlasti u borbi protiv Nenada Bjekovića!

Fudbal 08.09.2016 | 23:15
Konačni obračun u Partizanu: Sreda, u pet popodne! Punomoćja ne važe!
Kao u vestern filmu, mesecima su se gledali ispod oka zavađene strane u i oko Partizana. Došlo se do tačke u kojoj uzmicanja nema. Konačni obračun za vlast u Humskoj 1 desiće se u sredu, 14. septembra, s početkom od 17 časova, u Sportskom centru „Zemunelo“.

Samo tri dana pred 152. večiti derbi.

Tako je odlučila Privremena uprava crno-belih, koja je na sednici u utorak odredila zakazala termin Vanredne skupštine na kojoj će se, valjda, videti ko ima jače adute da upravlja Parnim valjkom.

Milorad Vučelić ili Nenad Bjeković.

Vučelića je i formalno Privremena uprava predložila za predsednika, konstatujući da joj je pripala „čast i zadovoljstvo“, pošto je u pitanju, kako navode „aktuelni predsednik JSD Partizan i dugogodišnji uspešni društveno-sportski radnik“.

Njemu na crtu će kandidat opozicije, Nenad Bjeković, koji je i pre oglašavanja aktuelne vlasti rekao da nema nameru da se povuče.

Posebno je interesantna činjenica da je Partizan obavestio javnost kako za sednicu Skupštine, ovoga puta, neće važiti punomoćja, koja su na prethodnom, sramotno prekinutom majskom zasedanju, bila najveći predmet sporenja. To dalje znači, poručuju iz Humske 1, da su svi delegati u obavezi da lično prisustvuju sednici Vanredne skupštine.

Ona će imati sledeći dnevni red:
1. Izbor Radnog predsedništva, Verifikacione komisije i overača zapisnika
2. Usvajanje zapisnika sa Skupštine Partizana održane 19. jula 2015.
3. Informacije o radu u FK Partizan između dve skupštine (tom prilikom izveštaj će podneti bivši predsednik Zoran Popović, predsednik Radne grupe od 21. decembra do 26. maja Ivan Ćurković, predsednik Privremene uprave Milorad Vučelić, generalni direktor Miloš Vazura i predsednik Nadzornog odbora, dr Vladimir Vuletić)
4. Usvajanje ostavke predsednika i članova Upravnog odbora Partizana
5. Izbor predsednika Partizana
6. Izbor članova Upravnog odbora Partizana

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar