Видео, СП - Баждаревић: Само да овако наставимо!

Селектор Босне и Херцеговине Мехмед Баждаревић признао је да се мало плашио старта кавлификација за Мундијал, али је озбиљан приступ „змајева“ у двобоју са Естонијом (5:0) олакшао посао.

Фудбал 07.09.2016 | 11:30
Видео, СП - Баждаревић: Само да овако наставимо!
БиХ је у уторак увече декласирала Естонце на „Билином пољу“ (5:0) погоцима Емира Спахића (два), Едина Џека, Ведада Ибишевића и Хариса Медуњанина у утакмици апсолутне доминације „змајева“.

„Сви играчи су озбиљно приступили утакмици, дали смо голове када је било најпотребније и показали нашим противницима да им неће бити лако. Задовољан сам резултатом, честитам играчима на убједљивој побједи“, изјавио је селектор БиХ Мехмед Баждаревић послије меча за БХТ 1.

Селектор „змајева“ је објаснио и због чега је замијенио капитена Џеку са Миланом Ђурићем у финишу утакмице.

„Един је много трчао и борио се. Размишљао сам и да га извадим из игре раније, јер га чекају озбиљне утакмице у Роми. Драго ми је због свих који су учинили да имамо ову побједу на почетку квалификација. Само да овако наставимо. Прославићемо овај тријумф, јер је она битна за све што нас чека убудуће“, додао је Баждаревић.

У његовом друштву у импровизаном студију био је и Един Џеко, који је похвалио комплетан тим на одличној партији.

„Једном смо се опекли на почетку квалификација. Сада је била друга прича. Сви смо знали колико је ова утакмица битна. Одиграли смо врло добро, јер није лако постићи пет голова. Ово је био један позитиван улазак у квалификације“, рекао је Џеко.

„Змајеви“ ће у сљедећем колу гостовати у Белгији у октобарском термину.

„Сигурно да ће та утакмица бити тежа, јер су они фаворити у групи. Имамо мјесец дана да се добро припремимо за тај меч“.



Извор: мондо.ба

Фото: Клиx

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Саре

07.09.2016 10:08

Боли ме уво за исламисте!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

07.09.2016 10:36

Паметан си.

Name

Логика

07.09.2016 14:39

Данијел Милицевиц највеци исламиста. :)

Name

Адо

07.09.2016 17:39

Мого си ти мало милицевицу мало повуци

Name

Ре.саре

07.09.2016 18:46

Па то сто те боли стави себи у уста па те неце бољети

Name

Зеница

07.09.2016 11:17

Браво момци !!!!Браво,Едине,Огњене,Миралеме,Харисе,Данијеле,Ведаде,Тони,Сеаде,Марио,Ервине и остали момци !!!! Идемо заједно у нове побједе !!!!

ОДГОВОРИТЕ