Пук'о је скроз! Јуче у Милану, данас у другој лиги, сутра у трећој...!

Каријера некада јако талентованог Холанђанина незадрживо пропада...

Фудбал 08.09.2016 | 12:30
Пук'о је скроз! Јуче у Милану, данас у другој лиги, сутра у трећој...!
Сећате ли се Урбија Емануелсона? Да, да, то је онај момак што је много обећавао пре десетак година, био јако добар на ФМ 2009 - сетиће се гејмери. 

Е па несрећни Урби пао је на јако ниске гране, иако тек што је закорачио у тридесете. Он већ годинама не може да пронађе себе, сељака се из клуба у клуб, а данас је као слободан агент некако успео да пронађе свог седмог послодавца у каријери. Потписао га је члан Чемпионшипа Шефилд Венздеј. 

Финансијски детаљи уговора нису познати, али Урби се преко друштвених мрежа похвалио да ће бити један од најплаћенијих играча клуба са чувеног Хилсбро стадиона. 

Да подсетимо, Емануелсон је каријеру почео у славном Ајаксу, где је и стекао статус обећавајућег крилног играча, а трансфер у Милан 2011. године (око 2.500.000 евра) заиста је најавио велику каријеру. Ипак, од тада све креће низбрдо за овог момка. Позајмица у Фулам, па Рома, онда опет позајмица - Аталанта, Верона - испадање у Серију Б и сада дефинитивно друга лига по први пут у каријери...  

А како је Шефилд почео нову сезону - само једна победа у пет кола - ко зна, можда догодине Урби Емануелсон постане и трећелигашки играч.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар