Puk'o je skroz! Juče u Milanu, danas u drugoj ligi, sutra u trećoj...!

Karijera nekada jako talentovanog Holanđanina nezadrživo propada...

Fudbal 08.09.2016 | 12:30
Puk'o je skroz! Juče u Milanu, danas u drugoj ligi, sutra u trećoj...!
Sećate li se Urbija Emanuelsona? Da, da, to je onaj momak što je mnogo obećavao pre desetak godina, bio jako dobar na FM 2009 - setiće se gejmeri. 

E pa nesrećni Urbi pao je na jako niske grane, iako tek što je zakoračio u tridesete. On već godinama ne može da pronađe sebe, seljaka se iz kluba u klub, a danas je kao slobodan agent nekako uspeo da pronađe svog sedmog poslodavca u karijeri. Potpisao ga je član Čempionšipa Šefild Venzdej. 

Finansijski detalji ugovora nisu poznati, ali Urbi se preko društvenih mreža pohvalio da će biti jedan od najplaćenijih igrača kluba sa čuvenog Hilsbro stadiona. 

Da podsetimo, Emanuelson je karijeru počeo u slavnom Ajaksu, gde je i stekao status obećavajućeg krilnog igrača, a transfer u Milan 2011. godine (oko 2.500.000 evra) zaista je najavio veliku karijeru. Ipak, od tada sve kreće nizbrdo za ovog momka. Pozajmica u Fulam, pa Roma, onda opet pozajmica - Atalanta, Verona - ispadanje u Seriju B i sada definitivno druga liga po prvi put u karijeri...  

A kako je Šefild počeo novu sezonu - samo jedna pobeda u pet kola - ko zna, možda dogodine Urbi Emanuelson postane i trećeligaški igrač.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar