Крађа директора у Милану: Из фотеље Неразура, право код Росонера!

Фасоне и Галијани увелико трагају за решењем за позицију спортског директора, а на листи кандидата најозбиљнији је Пјеро Аузилио.

Фудбал 08.09.2016 | 08:30
Крађа директора у Милану: Из фотеље Неразура, право код Росонера!
Интер и Милан су раније често знали да изротирају играче, чак и оне најбоље у клубу, али је сада изгледа постало модерно да са једне на другу страну прелазе функционери два клуба. Ногу је повукао бивши генерални директор Интера Марко Фасоне, који је потписао предуговор са Росонерима по доласку нове кинеске управе у клуб и биће званично представљен по окончању преузимања Милана, али би тим путем могао да крене и његов доскорашњи сарадник Пјеро Аузилио.

Фасоне и Галијани увелико трагају за решењем за позицију спортског директора, а на листи кандидата најозбиљнији је управо Аузилио.

Једини проблем за Милан представљаће чињеница да челници Интера планирају да понуде нови уговор свом директору, а уколико случајно дође до компликација, прва алтернатива постао би бивши директор Фјорентине Данијеле Праде, чије се име већ помињало око Милана.

Наредне алтернативе су Болоњин Рикардо Бигон и Сампдоријин Карло Ости. Занимљиво, не помиње се име Роминог директора Валтера Сабатинија, који ће вероватно на крају ове сезоне напустити Вечни град.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар