Krađa direktora u Milanu: Iz fotelje Nerazura, pravo kod Rosonera!

Fasone i Galijani uveliko tragaju za rešenjem za poziciju sportskog direktora, a na listi kandidata najozbiljniji je Pjero Auzilio.

Fudbal 08.09.2016 | 08:30
Krađa direktora u Milanu: Iz fotelje Nerazura, pravo kod Rosonera!
Inter i Milan su ranije često znali da izrotiraju igrače, čak i one najbolje u klubu, ali je sada izgleda postalo moderno da sa jedne na drugu stranu prelaze funkcioneri dva kluba. Nogu je povukao bivši generalni direktor Intera Marko Fasone, koji je potpisao predugovor sa Rosonerima po dolasku nove kineske uprave u klub i biće zvanično predstavljen po okončanju preuzimanja Milana, ali bi tim putem mogao da krene i njegov doskorašnji saradnik Pjero Auzilio.

Fasone i Galijani uveliko tragaju za rešenjem za poziciju sportskog direktora, a na listi kandidata najozbiljniji je upravo Auzilio.

Jedini problem za Milan predstavljaće činjenica da čelnici Intera planiraju da ponude novi ugovor svom direktoru, a ukoliko slučajno dođe do komplikacija, prva alternativa postao bi bivši direktor Fjorentine Danijele Prade, čije se ime već pominjalo oko Milana.

Naredne alternative su Bolonjin Rikardo Bigon i Sampdorijin Karlo Osti. Zanimljivo, ne pominje se ime Rominog direktora Valtera Sabatinija, koji će verovatno na kraju ove sezone napustiti Večni grad.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar