Незадовољство у Јувентусу: Погба је издајник!

Пауло Дибала и Буфон разочарани због лажи Француза који их је уверавао да ће остати!

Фудбал 08.09.2016 | 08:00
Незадовољство у Јувентусу: Погба је издајник!
Некадашњи саиграчи Пола Погбе разочарани су због одлуке француског везисте да се пресели у Манчестер Јунајтед овога лета. Његов трансфер на Олд Трафорд био је једна од најдужих сага, а на крају се све завршило потписом уговора са Црвеним ђаволима и реализацијом трансфера вредног преко 100.000.000 евра.

Али нису сви срећни због Француза. Поједини бивши саиграчи, попут Паула Дибале и Ђанлуиђија Буфона осећају се продано од стране Погбе јер их је уверавао да остаје у клубу и наредне сезоне, пише торински Тутоспорт.

Дибала, који је познат као Погбин блиски пријатељ, био је резервисан када су га недавно питали око Француза.

“Сигуран сам да ћемо се срести једног дана када се повучемо из фудбала”, казао је Дибала.

Познати лист такође открива и да је Јувентус летос планирао да не прода свог најбољег фудбалера. Председник Андреа Ањели и генерални директор Ђузепе Марота желели су да задрже 23-годишњег везисту у сезони у којој се јури рекордна титула шампиона Италије. Чак су му спремили и нови уговор који би подразумевао значајно повећање плате.

Међутим, Погбин трансфер у Манчестер Јунајтед подразумевао је много већу плату од оне коју је Стара дама желела да му понуди. Планирали су да га продају тек на крају следеће сезоне и веровали су да би могли да извукуи за њега више него што су добили овог лета за највећи трансфер у историји светског фудбала.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар