Nezadovoljstvo u Juventusu: Pogba je izdajnik!

Paulo Dibala i Bufon razočarani zbog laži Francuza koji ih je uveravao da će ostati!

Fudbal 08.09.2016 | 08:00
Nezadovoljstvo u Juventusu: Pogba je izdajnik!
Nekadašnji saigrači Pola Pogbe razočarani su zbog odluke francuskog veziste da se preseli u Mančester Junajted ovoga leta. Njegov transfer na Old Traford bio je jedna od najdužih saga, a na kraju se sve završilo potpisom ugovora sa Crvenim đavolima i realizacijom transfera vrednog preko 100.000.000 evra.

Ali nisu svi srećni zbog Francuza. Pojedini bivši saigrači, poput Paula Dibale i Đanluiđija Bufona osećaju se prodano od strane Pogbe jer ih je uveravao da ostaje u klubu i naredne sezone, piše torinski Tutosport.

Dibala, koji je poznat kao Pogbin bliski prijatelj, bio je rezervisan kada su ga nedavno pitali oko Francuza.

“Siguran sam da ćemo se sresti jednog dana kada se povučemo iz fudbala”, kazao je Dibala.

Poznati list takođe otkriva i da je Juventus letos planirao da ne proda svog najboljeg fudbalera. Predsednik Andrea Anjeli i generalni direktor Đuzepe Marota želeli su da zadrže 23-godišnjeg vezistu u sezoni u kojoj se juri rekordna titula šampiona Italije. Čak su mu spremili i novi ugovor koji bi podrazumevao značajno povećanje plate.

Međutim, Pogbin transfer u Mančester Junajted podrazumevao je mnogo veću platu od one koju je Stara dama želela da mu ponudi. Planirali su da ga prodaju tek na kraju sledeće sezone i verovali su da bi mogli da izvukui za njega više nego što su dobili ovog leta za najveći transfer u istoriji svetskog fudbala.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar