Интерови велики планови: Нови уговори за ударни трио!

Поред јачања играчког кадра током прелазног рока, челници Неразура желе да додатно поправе атмосферу у тиму.

Фудбал 07.09.2016 | 23:00
Интерови велики планови: Нови уговори за ударни трио!
Нова управа Интера, коју представља кинеска Сунинг група, одмах по доласку у клуб најавила је велике планове, а након сасвим солидно одрађеног прелазног рока, настављено је с њиховом даљом реализацијом.

Заменик директора Сунинг групе Јанг Јанг најавио је да ће Интер продужити уговоре с тројицом можда и најважнијих играча у тиму, а то су Мауро Икарди, Марцело Брозовић и Гари Медел, који ће профитирати на финансијком плану.

"Ми ћемо искористити Интеров бренд у циљу оживљавања клуба. Имамо много интераса у спорту и желимо да уз помоћ клуба развијемо фудбал у Кини, Азији и широм света. Верујемо у добре резултате и у Лиги и у купу, у прелазном року сте видели нашу посвећеност, већ имамо искуства у фудбалској индуструји и верујемо да ћемо моћи да се суочимо са изазовима. УЕФА механизам је промењен и верујемо да ћемо од тога имати користи већ у сезони 2017/2018", каже Јанг Јанг.

Мауро Икарди ће као једна од највећих звезда клуба и најбоље проћи на финансијском плану, па ће му годишња примања бити 5.000.000 евра, потписање петогодишњи уговор уз излазну клаузулу од 110.000.000 евра.

Марцело Брозовић би добио дупло мању плату, али такође и петогодишњи уговр. Гари Медел има уговор до 2018. године и почео је преговоре око потписивања новог, али за сада није познато да ли ће и он парафирати петогодишњу сарадњу, јер се ради о играчу који има 29 година.

Интер је овог лета највише платио Жоаа Марија из Спортинга (40.000.000 евра), а за озбиљан новац су клупљено и Габигол (27.500.000), односно Антонио Кандрева (22.000.000 евра).

Нови тренер Франк де Бур још увек није успео да сложи коцкице, па су Неразури у прва два кола италијанске Серије А освојили само један бод. Интер наредне недеље гостује Пескари од 20.45.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар