Салвадор одбио да намести меч са Канадом!

Репрезентација Ел Салвадора наводно је одбила мито да намести утакмицу са Канадом у квалификацијама за Светско првенство 2018. године.

Фудбал 06.09.2016 | 21:30
Салвадор одбио да намести меч са Канадом!
Канада мора да победи Салвадор у Ванкуверу у среду ујутру ако жели да задржи шансу да прође у наредну рунду квалификација, а то ће јој омогућити само и победа Мексика над Хондурасом.

Чланови салвадорског тима, који је последњи у Групи А КОНКАКАФ квалификација за СП, су на прес конференцији пустили аудио снимак на којем им једна особа наводно нуди разне "подстицаје".

"Цео тим је дошао са селектором и рекао да им је неко пришао у суботу. Пустили су снимак разговора од 11 минута са покушајем намештања утакмице. То је најдраматичнија ствар коју сам доживео у фудбалу до сада. Он је нудио сваком играчу одређену суму новца по минуту у зависности од резултата који изборе. Највише би добили 3.000 долара по играчу",рекао је истраживачки новинар Деклан Хил за ББЦ.

Хил је рекао да је понуду дао неименовани Салвадорац који познаје неке од играча, али који жели да помогне репрезентацији Хондураса.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар