Salvador odbio da namesti meč sa Kanadom!

Reprezentacija El Salvadora navodno je odbila mito da namesti utakmicu sa Kanadom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine.

Fudbal 06.09.2016 | 21:30
Salvador odbio da namesti meč sa Kanadom!
Kanada mora da pobedi Salvador u Vankuveru u sredu ujutru ako želi da zadrži šansu da prođe u narednu rundu kvalifikacija, a to će joj omogućiti samo i pobeda Meksika nad Hondurasom.

Članovi salvadorskog tima, koji je poslednji u Grupi A KONKAKAF kvalifikacija za SP, su na pres konferenciji pustili audio snimak na kojem im jedna osoba navodno nudi razne "podsticaje".

"Ceo tim je došao sa selektorom i rekao da im je neko prišao u subotu. Pustili su snimak razgovora od 11 minuta sa pokušajem nameštanja utakmice. To je najdramatičnija stvar koju sam doživeo u fudbalu do sada. On je nudio svakom igraču određenu sumu novca po minutu u zavisnosti od rezultata koji izbore. Najviše bi dobili 3.000 dolara po igraču",rekao je istraživački novinar Deklan Hil za BBC.

Hil je rekao da je ponudu dao neimenovani Salvadorac koji poznaje neke od igrača, ali koji želi da pomogne reprezentaciji Hondurasa.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar