Милена Дравић у инвалидским колицима?

Иако се добро држала након смрти супруга, Драгана Николића, глумица Милена Дравић очигледно је посустала.

Србија 06.09.2016 | 12:12
Милена Дравић у инвалидским колицима?
Чувена глумица виђена је прије неколико дана у инвалидским колицима на аеродрому у Паризу, где јој је у свему помагала непозната жена, која ју је пратила у стопу.

Милена је потпуно запустила своје здравствено стање након што је  посљедњих година водила рачуна о Гагиној болести, па ју је сада све стигло. Иако је, као и увијек, изгледала као права дама, са шешеиром на глави и елегантно обучена, Милена није могла нормално илагодно да се креће.

"Жена која је била у њеној пратњи замолила је стјуардесу да инвалидска колица буду спремна чим авион слети, да би глумица из авионског сједишта сјела у њих. Сви чланови посаде изашли су у сусрет Милени, као и путници, па су стрпљиво сачекали да буде смјештена у колица. Са њом је све вријеме била њена пријатељица која је такође била у колицима", прича извор који се затекао на аеродрому.

Милена у посљедње вријеме има проблема са куковима и ходањем. Иако може да се креће, она то ради тешко због чега су јој љекари савјетовали да се што мање ослања на ноге. Она је на аеродрому устала само да би се пребацила из једног сједишта у друго и у томе су јој помогли људи из пратње.

Без обзира на здравствене проблеме, Дравићева се труди да испоштује унапријед потписане уговоре у вези са снимањем, али јој на сету сви излазе у сусрет, док сцене снима углавном у сједећем положају.

(Ало.рс/Информер.рс)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ВОЛИМО ТЕ МИЛЕНА

06.09.2016 10:58

И КАД ЈЕ ЈЕДНОМ НЕ БУДЕ - ОСТАЋЕ С НАМА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дон Кихот

06.09.2016 12:27

Ти си јака и велика...недај се Краљице, велики поздрав !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Карадоз

06.09.2016 13:29

Једна од задњих која нам је јос сотала, не дај се Милена

ОДГОВОРИТЕ
Name

клио

06.09.2016 15:15

Ста реце??