Milena Dravić u invalidskim kolicima?

Iako se dobro držala nakon smrti supruga, Dragana Nikolića, glumica Milena Dravić očigledno je posustala.

Srbija 06.09.2016 | 12:12
Milena Dravić u invalidskim kolicima?
Čuvena glumica viđena je prije nekoliko dana u invalidskim kolicima na aerodromu u Parizu, gde joj je u svemu pomagala nepoznata žena, koja ju je pratila u stopu.

Milena je potpuno zapustila svoje zdravstveno stanje nakon što je  posljednjih godina vodila računa o Gaginoj bolesti, pa ju je sada sve stiglo. Iako je, kao i uvijek, izgledala kao prava dama, sa šešeirom na glavi i elegantno obučena, Milena nije mogla normalno ilagodno da se kreće.

"Žena koja je bila u njenoj pratnji zamolila je stjuardesu da invalidska kolica budu spremna čim avion sleti, da bi glumica iz avionskog sjedišta sjela u njih. Svi članovi posade izašli su u susret Mileni, kao i putnici, pa su strpljivo sačekali da bude smještena u kolica. Sa njom je sve vrijeme bila njena prijateljica koja je takođe bila u kolicima", priča izvor koji se zatekao na aerodromu.

Milena u posljednje vrijeme ima problema sa kukovima i hodanjem. Iako može da se kreće, ona to radi teško zbog čega su joj ljekari savjetovali da se što manje oslanja na noge. Ona je na aerodromu ustala samo da bi se prebacila iz jednog sjedišta u drugo i u tome su joj pomogli ljudi iz pratnje.

Bez obzira na zdravstvene probleme, Dravićeva se trudi da ispoštuje unaprijed potpisane ugovore u vezi sa snimanjem, ali joj na setu svi izlaze u susret, dok scene snima uglavnom u sjedećem položaju.

(Alo.rs/Informer.rs)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

VOLIMO TE MILENA

06.09.2016 10:58

I KAD JE JEDNOM NE BUDE - OSTAĆE S NAMA

ODGOVORITE
Name

Don Kihot

06.09.2016 12:27

Ti si jaka i velika...nedaj se Kraljice, veliki pozdrav !

ODGOVORITE
Name

Karadoz

06.09.2016 13:29

Jedna od zadnjih koja nam je jos sotala, ne daj se Milena

ODGOVORITE
Name

klio

06.09.2016 15:15

Sta rece??