Пронађено тијело дјечака из Ниша

Тело десетогодишњег дечака Сејде Малићевића, који је нестао у петак у насељу Београд мала у Нишу, нађено је јуче у близини Медошевачког моста, где је испливало из Нишаве, саопштила је полиција.

Србија 06.09.2016 | 08:30
Пронађено тијело дјечака из Ниша
Припадници Сектора за ванредне ситуације, нишки полицајци и родбина трагали су од петка вече за дечаком, који је кренуо до продавнице и није се вратио.
 
Тело су наводно у води уочили риболовци код Медошевачког моста, па су алармирали полицију и ватрогасце који су га из воде извукли око два километра низводно, надомак железничког моста у Поповцу.

Како незванично сазнајемо, на телу дечака на лицу места нису уочене повреде и трагови који би указивали да је смрт насилна, али ће се тачан узрок смрти знати тек после окончане обдукције.

У породици настрадалог дечака мук. Више од стотину рођака и пријатеља окупило се у неверици када су чули да је тело дечака нађено у Нишави. Дечаков деда Сејда Малићевић, по којем је и добио име, сматра да је пак да његов унук отет па – убијен!

"Чули смо да су нека деца видела како се зауставља црни ауто поред Нишаве и како су Сејду бацили у реку. Имао је крпу у устима и још је био жив. Тражимо да полиција испита све и нађе кривце за смрт дечака. Немогуће је да се удавио пре четири дана. То место је више пута претраживано и ништа није пронађено. Тело је бачено у понедељак преподне" каже за "Блиц" дечаков деда Сејда.

Мајка Дијана пала је у несвест када је чула да је нађено беживотно тело њеног сина. Она од шока није могла да стоји на ногама па су јој рођаке помагале да се опет не сруши.

"Зашто се то њему догодило. Био је добар дечак, ни мрава није згазио. Тражимо да се утврди истина" кажу рођаци и пријатељи породице Малићевић.

Настрадали дечак је био је ученик петог разреда Основне школе "Вук Караждић" из Ниша у који је пошао дан пре неко што је нестао. Породица је страховала да је можда отет.

Извор: Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Милос

06.09.2016 11:31

Андјели иду сами ⛪️⛪️⛪️

ОДГОВОРИТЕ