Pronađeno tijelo dječaka iz Niša

Telo desetogodišnjeg dečaka Sejde Malićevića, koji je nestao u petak u naselju Beograd mala u Nišu, nađeno je juče u blizini Medoševačkog mosta, gde je isplivalo iz Nišave, saopštila je policija.

Srbija 06.09.2016 | 08:30
Pronađeno tijelo dječaka iz Niša
Pripadnici Sektora za vanredne situacije, niški policajci i rodbina tragali su od petka veče za dečakom, koji je krenuo do prodavnice i nije se vratio.
 
Telo su navodno u vodi uočili ribolovci kod Medoševačkog mosta, pa su alarmirali policiju i vatrogasce koji su ga iz vode izvukli oko dva kilometra nizvodno, nadomak železničkog mosta u Popovcu.

Kako nezvanično saznajemo, na telu dečaka na licu mesta nisu uočene povrede i tragovi koji bi ukazivali da je smrt nasilna, ali će se tačan uzrok smrti znati tek posle okončane obdukcije.

U porodici nastradalog dečaka muk. Više od stotinu rođaka i prijatelja okupilo se u neverici kada su čuli da je telo dečaka nađeno u Nišavi. Dečakov deda Sejda Malićević, po kojem je i dobio ime, smatra da je pak da njegov unuk otet pa – ubijen!

"Čuli smo da su neka deca videla kako se zaustavlja crni auto pored Nišave i kako su Sejdu bacili u reku. Imao je krpu u ustima i još je bio živ. Tražimo da policija ispita sve i nađe krivce za smrt dečaka. Nemoguće je da se udavio pre četiri dana. To mesto je više puta pretraživano i ništa nije pronađeno. Telo je bačeno u ponedeljak prepodne" kaže za "Blic" dečakov deda Sejda.

Majka Dijana pala je u nesvest kada je čula da je nađeno beživotno telo njenog sina. Ona od šoka nije mogla da stoji na nogama pa su joj rođake pomagale da se opet ne sruši.

"Zašto se to njemu dogodilo. Bio je dobar dečak, ni mrava nije zgazio. Tražimo da se utvrdi istina" kažu rođaci i prijatelji porodice Malićević.

Nastradali dečak je bio je učenik petog razreda Osnovne škole "Vuk Karaždić" iz Niša u koji je pošao dan pre neko što je nestao. Porodica je strahovala da je možda otet.

Izvor: Blic

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Milos

06.09.2016 11:31

Andjeli idu sami ⛪️⛪️⛪️

ODGOVORITE