Видео: Шпански атлетичар који вас је одушевио овог љета тешко повређен у саобраћајци!

Шпански атлетичар Бруно Ортелано, који је на сјајан начин реаговао када је током прославе сребра на Европском првенству у трци на 200 метара сазнао од једне новинарке да је, заправо, нови шампион, тешко је повређен у саобраћајној несрећи.

Остали спортови 06.09.2016 | 12:45
Видео: Шпански атлетичар који вас је одушевио овог љета тешко повређен у саобраћајци!
Како јавља агенција Ројтерс, он се у аутомобилу налазио на сувозачевом месту када је у Мадриду дошло до саобраћајке у којој је доживео прелом костију десне шаке и покидане тетиве. Том приликом је и повредио главу, али су у болници "Доће де Октубре" истакли да се та озледа не сматра тешком.

Подсетимо, овај 24-годишњак је пре два месеца у Амстердаму, у финалу првенства Европе, прошао као други кроз циљ, иза Холанђанина Чурандија Мартине. Међутим, 32-годишњи љубимац домаћих навијача је у кривини закорачио у суседну стазу и тиме незнатно скратио своју путању.

Неколико минута после узбудљиве трке, док је Ортелано давао интервју, судије су донеле одлуку да се Мартина дисквалификује, те је Шпанац постао првак Европе. Само, њему то нико није јавио. Када му је новинарка честитала на злату, он ју је најпре исправио тврдећи да је "сребрни", а онда му је она на мобилном телефону показала одлуку о суспензији холандског спринтера.



Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар