Video: Španski atletičar koji vas je oduševio ovog ljeta teško povređen u saobraćajci!

Španski atletičar Bruno Ortelano, koji je na sjajan način reagovao kada je tokom proslave srebra na Evropskom prvenstvu u trci na 200 metara saznao od jedne novinarke da je, zapravo, novi šampion, teško je povređen u saobraćajnoj nesreći.

Ostali sportovi 06.09.2016 | 12:45
Video: Španski atletičar koji vas je oduševio ovog ljeta teško povređen u saobraćajci!
Kako javlja agencija Rojters, on se u automobilu nalazio na suvozačevom mestu kada je u Madridu došlo do saobraćajke u kojoj je doživeo prelom kostiju desne šake i pokidane tetive. Tom prilikom je i povredio glavu, ali su u bolnici "Doće de Oktubre" istakli da se ta ozleda ne smatra teškom.

Podsetimo, ovaj 24-godišnjak je pre dva meseca u Amsterdamu, u finalu prvenstva Evrope, prošao kao drugi kroz cilj, iza Holanđanina Čurandija Martine. Međutim, 32-godišnji ljubimac domaćih navijača je u krivini zakoračio u susednu stazu i time neznatno skratio svoju putanju.

Nekoliko minuta posle uzbudljive trke, dok je Ortelano davao intervju, sudije su donele odluku da se Martina diskvalifikuje, te je Španac postao prvak Evrope. Samo, njemu to niko nije javio. Kada mu je novinarka čestitala na zlatu, on ju je najpre ispravio tvrdeći da je "srebrni", a onda mu je ona na mobilnom telefonu pokazala odluku o suspenziji holandskog sprintera.



Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar