Пријетила бомбом да спријечи вјенчање

Чак пет година затвора пријети једној љубоморној Чехињи која ни након четири године није успјела да преболи растанак од момка, толико да је чак у очајничком покушају да спријечи његово вјенчање анонимно дојавила да је у општини Хостине на сјеверу Чешке подметнута бомба.

Свијет 05.09.2016 | 20:36
Пријетила бомбом да спријечи вјенчање
“Саслушање 25-годишње дјевојке показало је да је хтјела из бијеса да спријечи вјенчање јер је младожења био њен бивши момак од кога се растала прије четири године”, казала је за “Право” портпаролка локалне полиције Шарка Плжова.

Дјевојка је сада оптужена за лажну узбуну и изазивање панике за шта јој по чешким законима пријети до пет година затвора.

Љубоморна дјевојка звала је 25. јуна два пута са мобилног телефона општину да каже да је код матичара у сали за вјенчања подметнута бомба која ће експлодирати.

Вјенчање њеног бившег одмах је прекинуто, полиција и ватрогасци су хитно евакуисали из зграде 60 људи, али пиротехничари са специјално обученим псима никакав експлозив нијсу нашли.

Очајнички потез те Чехиње био је, међутим, узалудан, зато што се њен бивши момак ипак вјенчао само другог дана и на другом мјесту.

(Независне)

Коментари / 0

Оставите коментар