Како је Марез наговорио Слиманија да постане рекордер Лестера...?!

Алжирац једва чека да заигра у тандему са земљаком!

Фудбал 06.09.2016 | 12:00
Како је Марез наговорио Слиманија да постане рекордер Лестера...?!
Лестер је последњег дана прелазног рока срушио клупски рекорд куповином Ислама Слиманија из Спортинга за 30.000.000 евра, а занимљиву улогу у целом послу одиграо је његов земљак, најбољи фудбалер Лисица Ријад Марез.

Алжирац је охрабрио доскорашњег голгетера Лавова да прихвати понуду Клаудија Ранијерија и пресели се у клуб који је симпатисао током прошле сезоне.

“Марез и ја смо добри другари и доста смо причали о овом клубу. Испричао ми је како је добро бити играч Лестера, а идеја да играмо заједно у истом тиму свидела нам се обојици. Наговорио ме је да дођем, а ако у клубу будемо добар тандем, сигурно ћемо бити и у репрезентацији, па ће Алжир имати користи од тога. Прошле сезоне гледао сам скоро све утакмице Лестера”, истакао је Слимани за званични клупски сајт.

“Ради се о шампиону Енглеске, а за мене Лестер је клуб у којем могу да будем још бољи фудбалер и где могу да допринесем у одбрани тог трофеја”, напоменуо је Алжирац.

Слимани посебно истиче да је бајковити успех Лисица утицао и на чињеницу да Ранијеријеваекипа добије велики број навијача у његовој домовини.

“Лестер је несумњиво тренутно најпопуларнији клуб у Алжиру, захваљујући свему што је Марез урадио за њих. Освајање Премијер лиге је велика ствар, која је показала да је у фудбалу све могуће. То је свакоме запало за око”, закључио је Ислам Слимани.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар