Kako je Marez nagovorio Slimanija da postane rekorder Lestera...?!

Alžirac jedva čeka da zaigra u tandemu sa zemljakom!

Fudbal 06.09.2016 | 12:00
Kako je Marez nagovorio Slimanija da postane rekorder Lestera...?!
Lester je poslednjeg dana prelaznog roka srušio klupski rekord kupovinom Islama Slimanija iz Sportinga za 30.000.000 evra, a zanimljivu ulogu u celom poslu odigrao je njegov zemljak, najbolji fudbaler Lisica Rijad Marez.

Alžirac je ohrabrio doskorašnjeg golgetera Lavova da prihvati ponudu Klaudija Ranijerija i preseli se u klub koji je simpatisao tokom prošle sezone.

“Marez i ja smo dobri drugari i dosta smo pričali o ovom klubu. Ispričao mi je kako je dobro biti igrač Lestera, a ideja da igramo zajedno u istom timu svidela nam se obojici. Nagovorio me je da dođem, a ako u klubu budemo dobar tandem, sigurno ćemo biti i u reprezentaciji, pa će Alžir imati koristi od toga. Prošle sezone gledao sam skoro sve utakmice Lestera”, istakao je Slimani za zvanični klupski sajt.

“Radi se o šampionu Engleske, a za mene Lester je klub u kojem mogu da budem još bolji fudbaler i gde mogu da doprinesem u odbrani tog trofeja”, napomenuo je Alžirac.

Slimani posebno ističe da je bajkoviti uspeh Lisica uticao i na činjenicu da Ranijerijevaekipa dobije veliki broj navijača u njegovoj domovini.

“Lester je nesumnjivo trenutno najpopularniji klub u Alžiru, zahvaljujući svemu što je Marez uradio za njih. Osvajanje Premijer lige je velika stvar, koja je pokazala da je u fudbalu sve moguće. To je svakome zapalo za oko”, zaključio je Islam Slimani.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar