Балотели и менаџер "ратују" са Клопом и Карагером!

Са једне стране Марио Балотели и Мино Рајола, а са друге Јирген Клоп и Џејми Карагер.

Фудбал 04.09.2016 | 22:00
Балотели и менаџер "ратују" са Клопом и Карагером!
Марио Балотели можда почиње нову епизоду у Ници, али не заборавља на период у Ливерпулу.

Контроверзни италијански нападач је дрес "редса" обука у лето 2014. године када је у финишу прелазног рока стигао из Милана као замена за најбољег нападача овог клуба Луиса Суареза који је отишао у Барселону.

Довољно је погледати да је постигао један гол у Премијер лиги и јасно је да није оправдао очекивања.

Са Ливерпулом је имао уговор на још две сезоне, али након неуспешне позајмице у Милану вратио се у Енглеску и тренирао са резервама и чекао "да се неко јави", да би га последњег дана прелазног рока челници клуба са Енфилда поклонили француској Ници без обештећења.

Један од најпознатијих менаџера на свету, а у исто време и Балотелијев агент, није био задовољан овим третманом свог клијента.

"И сами челници Ливерпула су признали да су погрешили кад су га послали да тренира са резервама. Не бих да судим о Клопу као тренеру, иако он за мене није добар тренер, али он није разумео Балотелија као особу. Био је примеран, није се жалио што тренира сам, па није довољно да кажем да Клоп није био у праву него да је био право ђубре", казао је овај менаџер за "Газету дело Спорт".

Након свог агента и сам "Супер Марио" је испалио "отровне стрелице", али ка бившем фудбалеру Џејмију Карагеру који га је претходних дана исмевао на Тwиттеру и казао да је Ница "преплатила Балотелија иако га је довела без потрошеног цента".

"Џејми Карагер... Катастрофалан играч и сјајан хејтер. Кога брига!", поручио је Балотели.

Њих двојица су замало били и саиграчи на Енфилду, али се енглески дефанзивац пензионисао годину дана пре Балотелијевог доласка у Ливерпул, а тренутно ради као коментатор на једној телевизији.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар