Baloteli i menadžer "ratuju" sa Klopom i Karagerom!

Sa jedne strane Mario Baloteli i Mino Rajola, a sa druge Jirgen Klop i Džejmi Karager.

Fudbal 04.09.2016 | 22:00
Baloteli i menadžer "ratuju" sa Klopom i Karagerom!
Mario Baloteli možda počinje novu epizodu u Nici, ali ne zaboravlja na period u Liverpulu.

Kontroverzni italijanski napadač je dres "redsa" obuka u leto 2014. godine kada je u finišu prelaznog roka stigao iz Milana kao zamena za najboljeg napadača ovog kluba Luisa Suareza koji je otišao u Barselonu.

Dovoljno je pogledati da je postigao jedan gol u Premijer ligi i jasno je da nije opravdao očekivanja.

Sa Liverpulom je imao ugovor na još dve sezone, ali nakon neuspešne pozajmice u Milanu vratio se u Englesku i trenirao sa rezervama i čekao "da se neko javi", da bi ga poslednjeg dana prelaznog roka čelnici kluba sa Enfilda poklonili francuskoj Nici bez obeštećenja.

Jedan od najpoznatijih menadžera na svetu, a u isto vreme i Balotelijev agent, nije bio zadovoljan ovim tretmanom svog klijenta.

"I sami čelnici Liverpula su priznali da su pogrešili kad su ga poslali da trenira sa rezervama. Ne bih da sudim o Klopu kao treneru, iako on za mene nije dobar trener, ali on nije razumeo Balotelija kao osobu. Bio je primeran, nije se žalio što trenira sam, pa nije dovoljno da kažem da Klop nije bio u pravu nego da je bio pravo đubre", kazao je ovaj menadžer za "Gazetu delo Sport".

Nakon svog agenta i sam "Super Mario" je ispalio "otrovne strelice", ali ka bivšem fudbaleru Džejmiju Karageru koji ga je prethodnih dana ismevao na Twitteru i kazao da je Nica "preplatila Balotelija iako ga je dovela bez potrošenog centa".

"Džejmi Karager... Katastrofalan igrač i sjajan hejter. Koga briga!", poručio je Baloteli.

Njih dvojica su zamalo bili i saigrači na Enfildu, ali se engleski defanzivac penzionisao godinu dana pre Balotelijevog dolaska u Liverpul, a trenutno radi kao komentator na jednoj televiziji.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar