Муслин: Желимо да се искупимо пред народом!

Селектор Србије Славољуб Муслин рекао је да национални тим у новом квалификационом циклус има намеру да се искупи за лоше резултате из прошлости.

Фудбал 04.09.2016 | 19:00
Муслин: Желимо да се искупимо пред народом!
Муслин је поручио да је оптимиста на путу ка Светском првенству у Русији 2018. године.

Србија нови квалификациони циклус почиње у понедељак када у Београду гостује Република Ирска. У Групи Д су још Велс, Аустрија, Молдавија и Грузија.

"Добро смо радили и спремали се, немамо кадровских проблема, орни смо за почетак квалификација. Сви једва чекамо дуел са Ирцима, надам се да ћемо кренути уз добру игру и победу. Имамо намеру да се искупимо за резултате из прошлости, иако смо их заборавили", рекао је Муслин.

Он је додао да меч са Ирском није пресудан, али је од великог значаја.

"Имамо пред собом јаког противника, веома борбеног. Међутим, оптимиста сам када видим какве играче имам на располагању. На сваку утакмицу у групи ићи ћемо на три бода. Нема еуфорије са наше стране, само жеља да се направи успех. Немам трему", рекао је селектор Србије.

Он не сматра да је његов долазак на клупу Србије шок терапија, истакавши да је презадовољан игром и понашањем играча у претходне три утакмице.

"Врло сам срећан шта сам видео од играча откад сам селектор. Атмосфера је одлична, види се заједништво, што говори да су са нама и суспендовани Матић и Коларов, који сутра мора да се врати у Манчестер Сити на тренинг", навео је Муслин.

Утакмица Србије и Републике Ирске игра се у понедељак од 20.45 сати на стадиону Рајко Митић.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Сарајевско-Романијски Корпус ВРС

04.09.2016 18:35

Мислине не дозволи да ти менаџери састављају првих једанаест... Ко има минутажу у клубу за који наступа , завидну форму , нека игра... Стоп мафији у српском фудбалу.

ОДГОВОРИТЕ