Muslin: Želimo da se iskupimo pred narodom!

Selektor Srbije Slavoljub Muslin rekao je da nacionalni tim u novom kvalifikacionom ciklus ima nameru da se iskupi za loše rezultate iz prošlosti.

Fudbal 04.09.2016 | 19:00
Muslin: Želimo da se iskupimo pred narodom!
Muslin je poručio da je optimista na putu ka Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine.

Srbija novi kvalifikacioni ciklus počinje u ponedeljak kada u Beogradu gostuje Republika Irska. U Grupi D su još Vels, Austrija, Moldavija i Gruzija.

"Dobro smo radili i spremali se, nemamo kadrovskih problema, orni smo za početak kvalifikacija. Svi jedva čekamo duel sa Ircima, nadam se da ćemo krenuti uz dobru igru i pobedu. Imamo nameru da se iskupimo za rezultate iz prošlosti, iako smo ih zaboravili", rekao je Muslin.

On je dodao da meč sa Irskom nije presudan, ali je od velikog značaja.

"Imamo pred sobom jakog protivnika, veoma borbenog. Međutim, optimista sam kada vidim kakve igrače imam na raspolaganju. Na svaku utakmicu u grupi ići ćemo na tri boda. Nema euforije sa naše strane, samo želja da se napravi uspeh. Nemam tremu", rekao je selektor Srbije.

On ne smatra da je njegov dolazak na klupu Srbije šok terapija, istakavši da je prezadovoljan igrom i ponašanjem igrača u prethodne tri utakmice.

"Vrlo sam srećan šta sam video od igrača otkad sam selektor. Atmosfera je odlična, vidi se zajedništvo, što govori da su sa nama i suspendovani Matić i Kolarov, koji sutra mora da se vrati u Mančester Siti na trening", naveo je Muslin.

Utakmica Srbije i Republike Irske igra se u ponedeljak od 20.45 sati na stadionu Rajko Mitić.

Izvor: B92

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Сарајевско-Романијски Корпус ВРС

04.09.2016 18:35

Мислине не дозволи да ти менаџери састављају првих једанаест... Ко има минутажу у клубу за који наступа , завидну форму , нека игра... Стоп мафији у српском фудбалу.

ODGOVORITE