Видео: Кану и Вијери као некад, Арсенал добио Милан са 4:2!

На утакмици легенди Арсенала и Милана на Емирејтсу, која је имала хуманитарни карактер, 'Тобџије' су славиле против 'росонера' 4:2.

Фудбал 04.09.2016 | 17:00
Видео: Кану и Вијери као некад, Арсенал добио Милан са 4:2!
На мечу који је организовала легенда домаћих Робер Пирес, Нванко Кану постигао је три гола, док је два пута за госте прецизан био Кристијан Вијери.

Први погодак Нигеријац постигао је главом у 27. минуту, али је легендарни фудбалер Милана Бобо Вијери изједначио пет минут пре одлласка на паузу

У 72. минуту, на центаршуту Луиша Боа Мортеа, даје и други гол главом, а само неколико минута касније из пенала комплетира хет-трик.

Пирес је био стрелац четвртог кола, а Вијери је, пошто му је Дејвид Симан одбранио пенал, смањио предност на 4:2 из одбитка, поставивши уједно и коначни резултат.

Екипу Арсенала водио је Арсена Венгер, док је на клупи Милана био Фабио Капело.

Судија на утакмици био је добро познати, а сада већ у пензионер, Хауард Веб.

Сусрет је одигран како би се прикупило довољно средстава за изградњу фудбалских терена за децу из Лондона, Јордана и Сомалије, а жељена сума јесте милион фунти.

Легенде Арсенала:
Јенс Леман, Дејвид Симан, Мартин Кион, Марк Овермас, Реј Парлор, Емануел Пети, Паскал Сиган, Жилберто, Најџел Винтербурн, Коло Туре, Робер Пирес, Фреди Љунберг, Андерс Лимпар, Силван Вилтор, Жилс Гриманди и Нванко Кану.

Легенде Милана:
Кристијан Абијати, Дида, Кафу, Паоло Малдини, Деметрио Албертини, Алесандро Костакурта, Паоло Ди Канио, Едгар Давидс, Марсел Десаи, Даниеле Масаро, Марко Симеоне, Анђело Карбоне, Дарио Симић, Ђузепе Фавали, Каха Каладзе, Звонимир Бобан, Масимо Амбросини, Стефано Еранио, Ђузепе Панкаро, Ибрахим Ба, Сержињо и Кристијан Вијери.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар