Video: Kanu i Vijeri kao nekad, Arsenal dobio Milan sa 4:2!

Na utakmici legendi Arsenala i Milana na Emirejtsu, koja je imala humanitarni karakter, 'Tobdžije' su slavile protiv 'rosonera' 4:2.

Fudbal 04.09.2016 | 17:00
Video: Kanu i Vijeri kao nekad, Arsenal dobio Milan sa 4:2!
Na meču koji je organizovala legenda domaćih Rober Pires, Nvanko Kanu postigao je tri gola, dok je dva puta za goste precizan bio Kristijan Vijeri.

Prvi pogodak Nigerijac postigao je glavom u 27. minutu, ali je legendarni fudbaler Milana Bobo Vijeri izjednačio pet minut pre odllaska na pauzu

U 72. minutu, na centaršutu Luiša Boa Mortea, daje i drugi gol glavom, a samo nekoliko minuta kasnije iz penala kompletira het-trik.

Pires je bio strelac četvrtog kola, a Vijeri je, pošto mu je Dejvid Siman odbranio penal, smanjio prednost na 4:2 iz odbitka, postavivši ujedno i konačni rezultat.

Ekipu Arsenala vodio je Arsena Venger, dok je na klupi Milana bio Fabio Kapelo.

Sudija na utakmici bio je dobro poznati, a sada već u penzioner, Hauard Veb.

Susret je odigran kako bi se prikupilo dovoljno sredstava za izgradnju fudbalskih terena za decu iz Londona, Jordana i Somalije, a željena suma jeste milion funti.

Legende Arsenala:
Jens Leman, Dejvid Siman, Martin Kion, Mark Overmas, Rej Parlor, Emanuel Peti, Paskal Sigan, Žilberto, Najdžel Vinterburn, Kolo Ture, Rober Pires, Fredi Ljunberg, Anders Limpar, Silvan Viltor, Žils Grimandi i Nvanko Kanu.

Legende Milana:
Kristijan Abijati, Dida, Kafu, Paolo Maldini, Demetrio Albertini, Alesandro Kostakurta, Paolo Di Kanio, Edgar Davids, Marsel Desai, Daniele Masaro, Marko Simeone, Anđelo Karbone, Dario Simić, Đuzepe Favali, Kaha Kaladze, Zvonimir Boban, Masimo Ambrosini, Stefano Eranio, Đuzepe Pankaro, Ibrahim Ba, Seržinjo i Kristijan Vijeri.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar