ФС БиХ: Неспорна грешка струке ''Змајића'' - биће казни!

Фудбалски савез Босне и Херцеговине огласио се поводом "грешке" коју је скривио стручни штаб "У-21" репрезентације у сусрету са Норвешком у оквиру квалификација за Европско првенство.

Фудбал 04.09.2016 | 16:00
ФС БиХ: Неспорна грешка струке ''Змајића'' - биће казни!
Наиме, селектор "змајића" Дарко Несторовић је изразио жаљење због неиграња Амира Хаџиахметовића и Керима Мемије због наводне суспензије од двије јавне опомене иако су према правилима УЕФА за паузирање потребна три жута картона.

Због неинформисаности стручног штаба БиХ, поменути играчи су пропустили утакмицу против Норвешке, која је славила на "Грбавици" резултатом 0:1.

Због тога се у суботу огласио ФС БиХ на званичном сајту и признао грешку због које ће неко из стручног штаба "змајића" сносити одговарајуће санкције.

"Након техничког пропуста приликом примјене прописа УЕФА који се односе на јавне опомене у квалификацијама за ЕП „У-21“ селекција, Фудбалски савез БиХ је предузео мјере на утврђивању одговорности у стручном штабу „У-21“ репрезентације. Након проведеног поступка биће изречене одговарајуће санкције према одговорним особама у складу са интерним актима ФС БиХ", наведено је у саопштењу Савеза.

ФС БиХ се такође и извинио јавности.

"Због неспорне грешке ФС БиХ се извињава цјелокупној спортској јавности уз увјеравање да се такви и слични пропусти у будућности неће поновити".

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар