Ниш на ногама у потрази за дјечаком

"Мог сина Сејде нема већ 24 часа. Ужасно ми је тешко, само се надам да је моје дете још живо" кроз сузе једва прича Дијана Јовић, мајка Сејде Малићевића (10) који је нестао у петак пре подне у насељу Београд мала у Нишу.

Србија 03.09.2016 | 21:58
Ниш на ногама у потрази за дјечаком
Нишки полицајци, родбина и комшије интензивно трагају за дечаком, учеником петог разреда Основне школе "Вук Караџић", који је од куће кренуо до оближњег драгстора, али му се на путу до тамо изгубио сваки траг.

"Целе ноћи нас десетак је тражило мог унука по Тврђави, а од један до седам ујутру смо претраживали Нишаву. Ишли смо поред Нишаве чак до Медошевца и Поповца. Сејде нигде нема. Ноћас су до реке дошли и ватрогасци, али нису довели рониоце. Његов отац са групом рођака и комшија и данас претражује Нишаву" каже дечаков деда Сејда Малићевић.


Деда се нада да је његов унук жив, али се боји да више није у Нишу.

"Страхујемо да су га можда веч одвели преко границе. Само да је мали Сејда жив. Нико нам се није јављао, ми немамо непријатеље, заиста не знам како је дете могло да нестане усред бела дана" јада се очајни деда.

Нишка полиција потврдила је "Блицу" да се за несталим дечаком интензивно трага и да је цео случај пријављен Вишем тужилашту у Нишу.


Очајна мајка упутила је апел свим људима који нешто знају о нестанку њеног сина да јој одмах јаве на телефон 063/1885499 или да се јаве полицији.

Извор: Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Сејдо

04.09.2016 09:14

Сејдо је Ром. У Србији и дан данас Роми користе муслиманска имена, али ниссу Муслимани. Мала је махала. Родбина страхује да је отисао у просњу преко границе. Надајмо се да није.

ОДГОВОРИТЕ