Niš na nogama u potrazi za dječakom

"Mog sina Sejde nema već 24 časa. Užasno mi je teško, samo se nadam da je moje dete još živo" kroz suze jedva priča Dijana Jović, majka Sejde Malićevića (10) koji je nestao u petak pre podne u naselju Beograd mala u Nišu.

Srbija 03.09.2016 | 21:58
Niš na nogama u potrazi za dječakom
Niški policajci, rodbina i komšije intenzivno tragaju za dečakom, učenikom petog razreda Osnovne škole "Vuk Karadžić", koji je od kuće krenuo do obližnjeg dragstora, ali mu se na putu do tamo izgubio svaki trag.

"Cele noći nas desetak je tražilo mog unuka po Tvrđavi, a od jedan do sedam ujutru smo pretraživali Nišavu. Išli smo pored Nišave čak do Medoševca i Popovca. Sejde nigde nema. Noćas su do reke došli i vatrogasci, ali nisu doveli ronioce. Njegov otac sa grupom rođaka i komšija i danas pretražuje Nišavu" kaže dečakov deda Sejda Malićević.


Deda se nada da je njegov unuk živ, ali se boji da više nije u Nišu.

"Strahujemo da su ga možda več odveli preko granice. Samo da je mali Sejda živ. Niko nam se nije javljao, mi nemamo neprijatelje, zaista ne znam kako je dete moglo da nestane usred bela dana" jada se očajni deda.

Niška policija potvrdila je "Blicu" da se za nestalim dečakom intenzivno traga i da je ceo slučaj prijavljen Višem tužilaštu u Nišu.


Očajna majka uputila je apel svim ljudima koji nešto znaju o nestanku njenog sina da joj odmah jave na telefon 063/1885499 ili da se jave policiji.

Izvor: Blic

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Sejdo

04.09.2016 09:14

Sejdo je Rom. U Srbiji i dan danas Romi koriste muslimanska imena, ali nissu Muslimani. Mala je mahala. Rodbina strahuje da je otisao u prosnju preko granice. Nadajmo se da nije.

ODGOVORITE