Рајола: Клоп је лош тренер, за мене је ђубре!

Балотелијев агент Мино Рајола тврди да се менаџер Ливерпула Јирген Клоп према његовом клијенту лоше опходио и да га је третирао као ђубре.

Фудбал 04.09.2016 | 11:30
Рајола: Клоп је лош тренер, за мене је ђубре!
Он каже да је Балотели био приморан да тренира са резервистима пре него што је потписао за Ницу.

Италијански фудбалер је за Редсе на 28 утакмица постигао само четири гола и није био у плановима бившег тренера Борсусије из Дортмунда.

“На крају и челници Ливерпула су признали да је Клоп погрешио када га је послао да тренира са резервама“, изјавио је Рајола за Газето дело Спорт.

“Трудим се да му не судим као тренеру, иако за мене није добар тренер, али он није желео да разуме да је Балотели, пре свега, човек. Марио је био узоран, никада се није жалио што тренира сам. Због тога није довољно рећи да Клоп није био у праву, већ да је био ђубре“, додаје агент.

Рајола је после лоших сезона које је Балотели имао у Манчестер Ситију, Милану и Ливерпулу, последњег дана прелазног рока, послао у Ницу.

“Нормално је да ризикујете јер он није испунио очекивања у последње две сезоне. Са ове тачке гледишта, то је коцкање, али некада морате да ризикујете. Ако имате среће, освојићете лигу. Уколико одиграте добро, пролазите у првих пет , а ако крене наопако, па добро“, закључио је агент бившег фудбалера Манчестер Ситија, Интера и Милана.

Мино Рајола каже да ће гледаност француске лиге да се повећа доласком некадашње наде италијанског фудбала.

“Без Ибре, ова лига је опала за 50% гледаности, али ће се са Маријом, повећати за 30% јер ће сви желети да гледају фудбалску звезду, за коју мислим да ће постизати најмање 20 голова", закључио је Рајола.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар