Rajola: Klop je loš trener, za mene je đubre!

Balotelijev agent Mino Rajola tvrdi da se menadžer Liverpula Jirgen Klop prema njegovom klijentu loše ophodio i da ga je tretirao kao đubre.

Fudbal 04.09.2016 | 11:30
Rajola: Klop je loš trener, za mene je đubre!
On kaže da je Baloteli bio primoran da trenira sa rezervistima pre nego što je potpisao za Nicu.

Italijanski fudbaler je za Redse na 28 utakmica postigao samo četiri gola i nije bio u planovima bivšeg trenera Borsusije iz Dortmunda.

“Na kraju i čelnici Liverpula su priznali da je Klop pogrešio kada ga je poslao da trenira sa rezervama“, izjavio je Rajola za Gazeto delo Sport.

“Trudim se da mu ne sudim kao treneru, iako za mene nije dobar trener, ali on nije želeo da razume da je Baloteli, pre svega, čovek. Mario je bio uzoran, nikada se nije žalio što trenira sam. Zbog toga nije dovoljno reći da Klop nije bio u pravu, već da je bio đubre“, dodaje agent.

Rajola je posle loših sezona koje je Baloteli imao u Mančester Sitiju, Milanu i Liverpulu, poslednjeg dana prelaznog roka, poslao u Nicu.

“Normalno je da rizikujete jer on nije ispunio očekivanja u poslednje dve sezone. Sa ove tačke gledišta, to je kockanje, ali nekada morate da rizikujete. Ako imate sreće, osvojićete ligu. Ukoliko odigrate dobro, prolazite u prvih pet , a ako krene naopako, pa dobro“, zaključio je agent bivšeg fudbalera Mančester Sitija, Intera i Milana.

Mino Rajola kaže da će gledanost francuske lige da se poveća dolaskom nekadašnje nade italijanskog fudbala.

“Bez Ibre, ova liga je opala za 50% gledanosti, ali će se sa Marijom, povećati za 30% jer će svi želeti da gledaju fudbalsku zvezdu, za koju mislim da će postizati najmanje 20 golova", zaključio je Rajola.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar