Џикић: Видим да ће нас народ подржати, без обзира на све!

Пета контролна утакмица кошаркаша Партизана, неочекивано је дошла у жижу јавности. Долазак преко 600 највернијих присталица на меч против Бешикташа (83:77) изненада је направио проблеме људима из клуба.

Кошарка 04.09.2016 | 17:15
Џикић: Видим да ће нас народ подржати, без обзира на све!
Полицијски официр тражио је ужурбано комесара за безбедност Партизана, срећом појавило се обезбеђење, а једна страна Хале “Ранко Жеравица“, била је пуна оних који су желели да подрже тренера Александра Џикића, капитена Михајла Андрића, сребрног Стефана Бирћевића, али на жалост не и како је требало новог центра Бешикташа, Владимира Штимца.

Претходне утакмице црно-белих у СЦ “Визура”, такође са епитетом затворене, привукле су стотинак гледалаца, али оваква посета и подршка, засенила је сјајну другу четвртину Партизана, који је имао +21, пет тројки капитена, борбеност, али и умеће новог центарског тандема Бирчевић-Мајсторовић, таленат Карахоџича, али и квалитет Блекберија и знање тренера Сариџе.

“Имамо проблем споља, па ће значити прикључивање Робинсона и Врапца, можда још једног играча, мада немамо новца. Било је добрих и лоших периода, па треба још времена и тренинга. Оваква подршка на полузатвореној утакмици и те како прија. Отворићемо врата на једној сигурно и верујем да ће народ да нас подржава, без обзира на све”, рекао је Џикић за “Блиц”.

Стефан Бирчевић је изгорео у жељи да се докаже пред “гробарима”. Гинуо је за сваку лопту и није крио задовољство атмосфером:

“Када је оваква подршка на пријатељској утакмици, могу мислити како ће бити када почене сезона. Хвала пуно овим људима што су дошли на затворену, утакмицу у оваквом броју, што показује колики је Партизан клуб. Морамо играти целу утакмицу као прво полувреме, мада је можда и нормално да имамо пад, као у трећој четвртини, али то нам је путоказ и показатељ шта исправљати”.

Следећу утакмицу Партизан игра против Стеауе у понедељак од 19.30 часова у СЦ “Визура” у Земуну.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар