Džikić: Vidim da će nas narod podržati, bez obzira na sve!

Peta kontrolna utakmica košarkaša Partizana, neočekivano je došla u žižu javnosti. Dolazak preko 600 najvernijih pristalica na meč protiv Bešiktaša (83:77) iznenada je napravio probleme ljudima iz kluba.

Košarka 04.09.2016 | 17:15
Džikić: Vidim da će nas narod podržati, bez obzira na sve!
Policijski oficir tražio je užurbano komesara za bezbednost Partizana, srećom pojavilo se obezbeđenje, a jedna strana Hale “Ranko Žeravica“, bila je puna onih koji su želeli da podrže trenera Aleksandra Džikića, kapitena Mihajla Andrića, srebrnog Stefana Birćevića, ali na žalost ne i kako je trebalo novog centra Bešiktaša, Vladimira Štimca.

Prethodne utakmice crno-belih u SC “Vizura”, takođe sa epitetom zatvorene, privukle su stotinak gledalaca, ali ovakva poseta i podrška, zasenila je sjajnu drugu četvrtinu Partizana, koji je imao +21, pet trojki kapitena, borbenost, ali i umeće novog centarskog tandema Birčević-Majstorović, talenat Karahodžiča, ali i kvalitet Blekberija i znanje trenera Saridže.

“Imamo problem spolja, pa će značiti priključivanje Robinsona i Vrapca, možda još jednog igrača, mada nemamo novca. Bilo je dobrih i loših perioda, pa treba još vremena i treninga. Ovakva podrška na poluzatvorenoj utakmici i te kako prija. Otvorićemo vrata na jednoj sigurno i verujem da će narod da nas podržava, bez obzira na sve”, rekao je Džikić za “Blic”.

Stefan Birčević je izgoreo u želji da se dokaže pred “grobarima”. Ginuo je za svaku loptu i nije krio zadovoljstvo atmosferom:

“Kada je ovakva podrška na prijateljskoj utakmici, mogu misliti kako će biti kada počene sezona. Hvala puno ovim ljudima što su došli na zatvorenu, utakmicu u ovakvom broju, što pokazuje koliki je Partizan klub. Moramo igrati celu utakmicu kao prvo poluvreme, mada je možda i normalno da imamo pad, kao u trećoj četvrtini, ali to nam je putokaz i pokazatelj šta ispravljati”.

Sledeću utakmicu Partizan igra protiv Steaue u ponedeljak od 19.30 časova u SC “Vizura” u Zemunu.

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar