Убио комшију струјом штитећи кукуруз

Мјештани Турбета код Травника шокирани су бизарном несрећом у којој је у засеоку Доња Требеуша живот изгубио Милорад Гудало (52).

Босна и Херцеговина 03.09.2016 | 09:30
Убио комшију струјом штитећи кукуруз
Он је погинуо када је додирнуо жицу којом је Есад Шипчић (59) из Турбета оградио своје кукурузе да би, како је казао полицији, спречио дивље животиње да му поједу усјеве те је спојио на електричну мрежу напона 220 волти.

Милорад је, како је рекао брат Драган Гудало, до рата радио у фабрици „Борац“, а живио је у породичној кући с оцем и мајком. На дан несреће кренуо је мајци да купи намирнице, пише Аваз.ба

"Око 8 сати отишао је у Турбе купити мајци тјестенину, герму и друге намирнице. У нека доба ноћи враћао се кући, ишао је пругом и поред те куће хтио је изаћи на улицу кад је налетио на жицу са струјом. Како су нам казали полицајци, одмах је добио гушење и срчани удар и на месту умро. Кажу и да га је ујутро пронашао газда куће", рекао је Гудало и додао да су кесу с намирницама пронашли поред његовог беживотног тела.

Никоме, каже породица, није јасно зашто је комшија, којег добро познају, одлучио оградити кукурузе струјом опасном по живот.

"Ту пролазе и рибари, дјеца се купају, било је само питање дана кад ће неко страдати. Након што је брат погинуо, чули смо приче и да је струја била укопчана с бандере, али не знам је ли то истина", рекао је Драган Гудало.

Његовог брата су, додаје, вољели сви, а након трагедије породицу су посјетиле комшије Бошњаци.

"Плакали су заједно с нама, сви су били шокирани", рекао је Гудало.

Из полиције су навели да су Шипчића привели.

(Дневни аваз)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Реал-ан

03.09.2016 09:02

Сад њега на електрицну столицу и лијецити његовом медицином.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин из травника

03.09.2016 17:29

написите убили су јединог повратника србина од турбета до доњег вакуфа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

04.09.2016 07:38

И баш случајно Србин повратник...хмм која случајност!!!!!!

Name

АЧКОСУМ МАГАРЧЕ

05.09.2016 14:06

Сад су нас почели и струјом. Изгледа да им је понестало муниције. Добар изговор, нема шта. Чуј заштитио курузе од дивијих животиња. Свашта.

ОДГОВОРИТЕ