Зечица: Ево какви су Балканци у кревету

За хрватско издање магазина Плејбој бивша "зечица" направила је истраживање какви су Балканци у сексу. Вјерујте, према њој, Босанци су међу најбољима...

Занимљивости 03.09.2016 | 08:40
Зечица: Ево какви су Балканци у кревету
Ево шта је написала:

"Кад опет  идеш у Београд,  питала ме недавно пријатељица. “Е, јел’ идеш до Бегеша ускоро?” питала ме и друга. Не! Не идем у Београд ускоро и мислим да су те моје цуре стварно луде. Једна је била с фрајером из Београда и навукла све остале. Али стварно, то је права помама. О.К., живјела сам тамо девет мјесеци и да, Београђани (и Београђанке) су стварно прелијепи. Али, како их нисам пробала (читај – заузета), не знам у чему је фора. Наводно су јако страствени, а и нас цуре проклето пали тај њихов нагласак. Соррy, има оно нешто. Срби су иначе,по мом мишљењу, уз Хрвате најљепши људи. А и беаутy  третмани су им пуно јефтинији него у Хрватској па себи цуре то чешће  приуште. Тако да гледати у бројне женске затегнуте гузичице, силиконске сисе и усне и препланула тијела није било тешко.  А и сви су им фрајери онако тамнопути – ма баш згодни.

“Где си, бре, рибо. Баш се ложим на тебе”, класичан  је пицк-уп који је код једне моје френдице завршио – браком. “Тотално сам се напалила на нагласак, а кад сам видјела и остале атрибуте, распаметила сам се”, рекла ми је срећно удата Дијана.  Наводно су Срби, тврди више извора, поприлично “обдарени” и маштовити у сексу.  Осим богом даних 22 центиметра, овај њен  је набавио чак и љуљачку за секс са 500 поза. Објесио ју је у спаваћој соби на 14. спрату небодера с погледом на Калемегдан и ушће Саве у Дунав. Тотално романтично. Србија би могла добро зарадити секс туризмом. А како чујем, све се више дјевојака викендом одлучује за “сплавове” умјесто загребачких клубова. Наводно су баш они расадник добрих фрајера. Џентлмени су, плаћају цугу, придрже вам и капут и врата,  а онда  су још и у кревету незасити. Додуше, двије које познајем нису  ни дошле до кревета. Једна је имала  окршај на самом насипу покрај сплава, а друга је догурала тек до аутомобила!

БЕОГРАЂАНИ

Кинкy незаситни романтици.

Морам признати да сам пропутовала доста свијета  и нисам нашла превише згодних фрајера као код нас. Кад кажем “нас”, мислим на еx Yу регију,  која је одувијек била позната што по згодним женама, што по фрајерима који су незасити и презгодни. Далматинци, на примјер. Црни,  с неким увијек тајанственим очима и да, обдарени. Срби с оним својим неоспорним шармом, Херцеговци и Црногорци с кршним, ‘ко од брда одваљен’ изгледом… Не знаш гдје би прије, као у неком каталогу.

СПЛИЋАНИ 

Незаситни луђаци.

О једном смо Сплићанину и његовим сексуалним путешествијама морале слушати годину дана.  Наиме, пријатељица је имала везу на даљину. Виђали су се два пута мјесечно, али то је било виђање. Цијели комшилук је знао  да је Ани дошао дечко.  Орило се, вриштало, тресло…  

Тврдила је да је могао трипут заредом и причала како је истински уживао  обрађивати је руком. Волио ју је и везати,  руке и уста.  И лупати по задњици у доггy положају. Да све будемо још љубоморније, једном јој је предложио и тројку. С најбољим пријатељем! А тај је био луд и напаљен, донио и дилдо, па је имала  поприлично бурну ноћ. И јутро. И подне. И опет вече.  Па опет ноћ. Хм, да. Срећница…

СЛОВЕНЦИ

Добри католици и млаки љубавници.

Из неких прича сазнајем да Словенци секс упражњавају ријетко, и то само “кад је прилика”.  Значи, могли бисте очекивати секс за свој рођендан, његов рођендан, годишњицу и можда међународни дан шишмиша, ако је загрижени фан. Вјерујем да се ово ипак не односи на све Словенце, иако, судећи по бројности њихове популације (намјерни мали безобразлук, немојте замјерити)… Имам пријатељицу чији је дечко Словенац. Тврди да им је секс млак и риједак. Али с обзиром да има пуно новца и те да је драг и згодан, не да јој се да тражи даље. Кад сам је питала да ми опише неко своје искуство, није била одушевљена. Каже да предигре нити нема, а секс је реда ради. Отужно. С обзиром на страствену репутацију Словенки, помислила бих да су им фрајери барем мало бољи. Имам још једну познаницу којој је муж рођени Љубљанчанин. Каже како је њима “то” једноставно неукусно и да је поента секса у прављењу дјеце. Свашта.

НОВОСАЂАНИ 

Оралци, релативно обазриви.

Друга пријатељица је с дечком из Новог Сада. Управо се преселила код њега и секс им је лудница. “Што год желим. Анално, орално… Ууу… Најбољи је у оралном. Мљац. Кад крене, незасит је. Једном сам га питала како је могуће да толико ужива у томе, одговорио ми је: Волим да те видим како вриштиш од ужитка!” Марко такође воли секс утроје, али с још једном женом. Међутим, како то не пролази увијек, ограничио се на гледање порнића удвоје.  Највише воли оне с Тером Патрик. Хм, питам се зашто.

ОСЈЕЧАНИ

Препристојни.

По Валерију је тип дошао у кочији с коњем. “Било ми је мало неугодно. Усред града, он у кочији с виолинистом. Диван гест, али цијелу је ноћ био суздржан. Није ме ни пољубио док нисмо стигли кући. Тек на прагу ми је дао пољубац и отишао. Та његова финоћа и није баш напаљујућа. Послије смо се ипак посексали. И да, и тај је пут био фин. Само мисионарски, без уздаха, без предигре. Нисмо више никад послије  били заједно. Чак сам га и питала у чему је проблем. Одговорио ми је да једноставно није пристојно показивати осјећања у јавности. Пристојно? Па хтјела сам мали пољубац, а не сексуалну егзибицију. Секс није био добар. И 14 центиметара је – мало!” разочарана је наша Осјечанка.

ХЕРЦЕГОВЦИ 

Аналци.

Маја је стварно искусна што се тиче регије. Била је са Србином, Словенцем и Херцеговцем, а овај задњи је нешто најбоље што се може замислити: “Обрезани су и обожавају анално иако им није јасна употреба лубриканта. А и велики су. Стварно јесу. И онда имамо проблеме. С једним сам два сата морала причати о томе да ме је бољело кад је навалио и да сам га зато ошамарила. Па сад носим лубрикант у торбици. Тко зна кад ће њима пасти на памет. А хоће!”

БОСАНЦИ 

Голден схоwер.

“Мммм, како се Босанци љубе!” каже Маријета, која сваке седмице трчи у Сарајево. Прије је то оправдавала послом, али смо онда сазнали за Ениса. Енис има огромног и јако је стрпљив. “Увијек се побрине да свршим прва. Предигра некад траје сатима, а кад сиђе доље, ммм… Али, када му желим узвратити услугу – не допушта ми. Каже да му то није хигијенски. Прво сам се мало вријеђала због тога, но сад сам већ навикла. Уосталом, битно да ја уживам!”  каже Марчи.  Благо њој. “И кад свршим увијек ми да пусу и дуго ме мази. Тек онда уђе…”

ЦРНОГОРЦИ 

Апсолутни број 1.

Лично сам открила нешто поприлично занимљиво. Беране су град у Црној Гори. Из њега, гарантујем вам, ниједна жена  не одлази незадовољена – упознала сам и пријатељице са својим  Беранцима! Црногорци су кршни и имају оне јаке руке и рамена, како би рекла  моја пријатељица – дрвосјеча лоок. А кад воде љубав, посебно су занимљиви. Воле показати ко је мушко у вези, а посебно их пали играње улога. Кад овом своме напишем да га на аеродрому чека секси школарка, он се тотално распамети. Будући да нам је веза још на даљину, пуно се сексамо и преко интернета. Помало су и егзибиционисти – воле у јавности, таман негдје на потезу од Тивта до Дубровника – губљење на путу до Конавоских  двора  зна бити поприлично напаљујуће! Могу често, пуно и да – важно им је задовољство жене. Има нешто у тим конзервама.

“Доћи ће ми пријатељ. Имаш какво друштво за њега?” питао ме једном па сам позвала пријатељицу. “Исусе боже, ово није нормално”, у девет ујутро звала ме Михаела. Звучала  је распамећено. “Како овај човјек добро је*е!!!” био је одговор. Иван је најбољи пријатељ мог драгог, а пријатељица се није гасила: “Прво смо се у кухињи, па у купаоници док ми је машина радила. Па у кади, па на каучу, па на…” Одмах сам изнервирана долетјела свом дечку и засиктала: “Океј, В., зашто  се и ми нисмо у кухињи, купаоници, кади итд. Ха!?” “Па зато што смо се у ходнику, на балкону и кревету”, смирено ми је одговорио. “Али нисмо док је машина радила”, заустила сам. “Нема  проблема,  ајмо сад!” рекао је. Зато га волим. Увијек спреман и увијек може! Понекад је изненађен мојим апетитима, али шта ћу кад ме пали. И онај поглед  прије  него што крене руком према мом међуножју је незабораван. Романтика и страст у једном. Ненад*ебива комбинација!

(Аваз)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

давај лама

03.09.2016 07:18

јако болестан текст

ОДГОВОРИТЕ
Name

мистер

03.09.2016 07:26

Измисљен теxт у нецијој недоврсеној глави.Није ме зацудило кад долази од Аваз извора

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

03.09.2016 08:49

Видим да се не информисес и није од Аваз....

Name

херцеговац

03.09.2016 07:45

Ја тебе војводо ти мене сердару. А најприје ће бити да смо ко и у осталом при дну. Што би се рекло понављање је мајка знања а нисам баш сигуран да у Беранама често тренирају.

ОДГОВОРИТЕ