Zečica: Evo kakvi su Balkanci u krevetu

Za hrvatsko izdanje magazina Plejboj bivša "zečica" napravila je istraživanje kakvi su Balkanci u seksu. Vjerujte, prema njoj, Bosanci su među najboljima...

Zanimljivosti 03.09.2016 | 08:40
Zečica: Evo kakvi su Balkanci u krevetu
Evo šta je napisala:

"Kad opet  ideš u Beograd,  pitala me nedavno prijateljica. “E, jel’ ideš do Begeša uskoro?” pitala me i druga. Ne! Ne idem u Beograd uskoro i mislim da su te moje cure stvarno lude. Jedna je bila s frajerom iz Beograda i navukla sve ostale. Ali stvarno, to je prava pomama. O.K., živjela sam tamo devet mjeseci i da, Beograđani (i Beograđanke) su stvarno prelijepi. Ali, kako ih nisam probala (čitaj – zauzeta), ne znam u čemu je fora. Navodno su jako strastveni, a i nas cure prokleto pali taj njihov naglasak. Sorry, ima ono nešto. Srbi su inače,po mom mišljenju, uz Hrvate najljepši ljudi. A i beauty  tretmani su im puno jeftiniji nego u Hrvatskoj pa sebi cure to češće  priušte. Tako da gledati u brojne ženske zategnute guzičice, silikonske sise i usne i preplanula tijela nije bilo teško.  A i svi su im frajeri onako tamnoputi – ma baš zgodni.

“Gde si, bre, ribo. Baš se ložim na tebe”, klasičan  je pick-up koji je kod jedne moje frendice završio – brakom. “Totalno sam se napalila na naglasak, a kad sam vidjela i ostale atribute, raspametila sam se”, rekla mi je srećno udata Dijana.  Navodno su Srbi, tvrdi više izvora, poprilično “obdareni” i maštoviti u seksu.  Osim bogom danih 22 centimetra, ovaj njen  je nabavio čak i ljuljačku za seks sa 500 poza. Objesio ju je u spavaćoj sobi na 14. spratu nebodera s pogledom na Kalemegdan i ušće Save u Dunav. Totalno romantično. Srbija bi mogla dobro zaraditi seks turizmom. A kako čujem, sve se više djevojaka vikendom odlučuje za “splavove” umjesto zagrebačkih klubova. Navodno su baš oni rasadnik dobrih frajera. Džentlmeni su, plaćaju cugu, pridrže vam i kaput i vrata,  a onda  su još i u krevetu nezasiti. Doduše, dvije koje poznajem nisu  ni došle do kreveta. Jedna je imala  okršaj na samom nasipu pokraj splava, a druga je dogurala tek do automobila!

BEOGRAĐANI

Kinky nezasitni romantici.

Moram priznati da sam proputovala dosta svijeta  i nisam našla previše zgodnih frajera kao kod nas. Kad kažem “nas”, mislim na ex Yu regiju,  koja je oduvijek bila poznata što po zgodnim ženama, što po frajerima koji su nezasiti i prezgodni. Dalmatinci, na primjer. Crni,  s nekim uvijek tajanstvenim očima i da, obdareni. Srbi s onim svojim neospornim šarmom, Hercegovci i Crnogorci s kršnim, ‘ko od brda odvaljen’ izgledom… Ne znaš gdje bi prije, kao u nekom katalogu.

SPLIĆANI 

Nezasitni luđaci.

O jednom smo Splićaninu i njegovim seksualnim putešestvijama morale slušati godinu dana.  Naime, prijateljica je imala vezu na daljinu. Viđali su se dva puta mjesečno, ali to je bilo viđanje. Cijeli komšiluk je znao  da je Ani došao dečko.  Orilo se, vrištalo, treslo…  

Tvrdila je da je mogao triput zaredom i pričala kako je istinski uživao  obrađivati je rukom. Volio ju je i vezati,  ruke i usta.  I lupati po zadnjici u doggy položaju. Da sve budemo još ljubomornije, jednom joj je predložio i trojku. S najboljim prijateljem! A taj je bio lud i napaljen, donio i dildo, pa je imala  poprilično burnu noć. I jutro. I podne. I opet veče.  Pa opet noć. Hm, da. Srećnica…

SLOVENCI

Dobri katolici i mlaki ljubavnici.

Iz nekih priča saznajem da Slovenci seks upražnjavaju rijetko, i to samo “kad je prilika”.  Znači, mogli biste očekivati seks za svoj rođendan, njegov rođendan, godišnjicu i možda međunarodni dan šišmiša, ako je zagriženi fan. Vjerujem da se ovo ipak ne odnosi na sve Slovence, iako, sudeći po brojnosti njihove populacije (namjerni mali bezobrazluk, nemojte zamjeriti)… Imam prijateljicu čiji je dečko Slovenac. Tvrdi da im je seks mlak i rijedak. Ali s obzirom da ima puno novca i te da je drag i zgodan, ne da joj se da traži dalje. Kad sam je pitala da mi opiše neko svoje iskustvo, nije bila oduševljena. Kaže da predigre niti nema, a seks je reda radi. Otužno. S obzirom na strastvenu reputaciju Slovenki, pomislila bih da su im frajeri barem malo bolji. Imam još jednu poznanicu kojoj je muž rođeni Ljubljančanin. Kaže kako je njima “to” jednostavno neukusno i da je poenta seksa u pravljenju djece. Svašta.

NOVOSAĐANI 

Oralci, relativno obazrivi.

Druga prijateljica je s dečkom iz Novog Sada. Upravo se preselila kod njega i seks im je ludnica. “Što god želim. Analno, oralno… Uuu… Najbolji je u oralnom. Mljac. Kad krene, nezasit je. Jednom sam ga pitala kako je moguće da toliko uživa u tome, odgovorio mi je: Volim da te vidim kako vrištiš od užitka!” Marko takođe voli seks utroje, ali s još jednom ženom. Međutim, kako to ne prolazi uvijek, ograničio se na gledanje pornića udvoje.  Najviše voli one s Terom Patrik. Hm, pitam se zašto.

OSJEČANI

Prepristojni.

Po Valeriju je tip došao u kočiji s konjem. “Bilo mi je malo neugodno. Usred grada, on u kočiji s violinistom. Divan gest, ali cijelu je noć bio suzdržan. Nije me ni poljubio dok nismo stigli kući. Tek na pragu mi je dao poljubac i otišao. Ta njegova finoća i nije baš napaljujuća. Poslije smo se ipak poseksali. I da, i taj je put bio fin. Samo misionarski, bez uzdaha, bez predigre. Nismo više nikad poslije  bili zajedno. Čak sam ga i pitala u čemu je problem. Odgovorio mi je da jednostavno nije pristojno pokazivati osjećanja u javnosti. Pristojno? Pa htjela sam mali poljubac, a ne seksualnu egzibiciju. Seks nije bio dobar. I 14 centimetara je – malo!” razočarana je naša Osječanka.

HERCEGOVCI 

Analci.

Maja je stvarno iskusna što se tiče regije. Bila je sa Srbinom, Slovencem i Hercegovcem, a ovaj zadnji je nešto najbolje što se može zamisliti: “Obrezani su i obožavaju analno iako im nije jasna upotreba lubrikanta. A i veliki su. Stvarno jesu. I onda imamo probleme. S jednim sam dva sata morala pričati o tome da me je boljelo kad je navalio i da sam ga zato ošamarila. Pa sad nosim lubrikant u torbici. Tko zna kad će njima pasti na pamet. A hoće!”

BOSANCI 

Golden shower.

“Mmmm, kako se Bosanci ljube!” kaže Marijeta, koja svake sedmice trči u Sarajevo. Prije je to opravdavala poslom, ali smo onda saznali za Enisa. Enis ima ogromnog i jako je strpljiv. “Uvijek se pobrine da svršim prva. Predigra nekad traje satima, a kad siđe dolje, mmm… Ali, kada mu želim uzvratiti uslugu – ne dopušta mi. Kaže da mu to nije higijenski. Prvo sam se malo vrijeđala zbog toga, no sad sam već navikla. Uostalom, bitno da ja uživam!”  kaže Marči.  Blago njoj. “I kad svršim uvijek mi da pusu i dugo me mazi. Tek onda uđe…”

CRNOGORCI 

Apsolutni broj 1.

Lično sam otkrila nešto poprilično zanimljivo. Berane su grad u Crnoj Gori. Iz njega, garantujem vam, nijedna žena  ne odlazi nezadovoljena – upoznala sam i prijateljice sa svojim  Berancima! Crnogorci su kršni i imaju one jake ruke i ramena, kako bi rekla  moja prijateljica – drvosječa look. A kad vode ljubav, posebno su zanimljivi. Vole pokazati ko je muško u vezi, a posebno ih pali igranje uloga. Kad ovom svome napišem da ga na aerodromu čeka seksi školarka, on se totalno raspameti. Budući da nam je veza još na daljinu, puno se seksamo i preko interneta. Pomalo su i egzibicionisti – vole u javnosti, taman negdje na potezu od Tivta do Dubrovnika – gubljenje na putu do Konavoskih  dvora  zna biti poprilično napaljujuće! Mogu često, puno i da – važno im je zadovoljstvo žene. Ima nešto u tim konzervama.

“Doći će mi prijatelj. Imaš kakvo društvo za njega?” pitao me jednom pa sam pozvala prijateljicu. “Isuse bože, ovo nije normalno”, u devet ujutro zvala me Mihaela. Zvučala  je raspamećeno. “Kako ovaj čovjek dobro je*e!!!” bio je odgovor. Ivan je najbolji prijatelj mog dragog, a prijateljica se nije gasila: “Prvo smo se u kuhinji, pa u kupaonici dok mi je mašina radila. Pa u kadi, pa na kauču, pa na…” Odmah sam iznervirana doletjela svom dečku i zasiktala: “Okej, V., zašto  se i mi nismo u kuhinji, kupaonici, kadi itd. Ha!?” “Pa zato što smo se u hodniku, na balkonu i krevetu”, smireno mi je odgovorio. “Ali nismo dok je mašina radila”, zaustila sam. “Nema  problema,  ajmo sad!” rekao je. Zato ga volim. Uvijek spreman i uvijek može! Ponekad je iznenađen mojim apetitima, ali šta ću kad me pali. I onaj pogled  prije  nego što krene rukom prema mom međunožju je nezaboravan. Romantika i strast u jednom. Nenad*ebiva kombinacija!

(Avaz)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

davaj lama

03.09.2016 07:18

jako bolestan tekst

ODGOVORITE
Name

mister

03.09.2016 07:26

Izmisljen text u necijoj nedovrsenoj glavi.Nije me zacudilo kad dolazi od Avaz izvora

ODGOVORITE
Name

Re

03.09.2016 08:49

Vidim da se ne informises i nije od Avaz....

Name

hercegovac

03.09.2016 07:45

Ja tebe vojvodo ti mene serdaru. A najprije će biti da smo ko i u ostalom pri dnu. Što bi se reklo ponavljanje je majka znanja a nisam baš siguran da u Beranama često treniraju.

ODGOVORITE