Прелетачевић на обуци за страног плаћеника

Младеновца неће осетити моје одсуство: Љубиша Прелетачевић Бели

Србија 02.09.2016 | 22:38
Прелетачевић на обуци за страног плаћеника
Лука Максимовић, познатији као магистар Љубиша Прелетачевић Бели, лидер покрета "Сарму пробо ниси", који је на локалним изборима у Младеновцу освојио више од 20 одсто гласова, привремено напушта тај град и одлази у Америку.

Пре "прелета" преко Атланског океана, Прелетачевић је поручио да ће чланови покрета "Сарму пробо ниси", наставити да разоткривају проблеме у Младеновцу и исправљају неправде власти према грађанима.

Председник покрета "Сарму пробо ниси", каже за РСЕ да ће његова приватно-политичка и пословна посета Америци бити вишеструко корисна за њега, јер је планирао читав низ значајних званичних и незваничних сусрета, едукација и саветовања.

"Идем на докторске студије за индустријски менаџмент. Уплаћено је све, само треба да присуствујем предавањима три месеца и да се вратим као доктор. Истовремено ћу ићи и у агенцију ЦИА на обуку за страног плаћеника и домаћег издајника, а требало би и да се сусретнем са Доналдом Трампом. Наш сусрет је приватне природе, јер се ми политички и не слажемо толико колико смо приватно добри. Ми смо одвојили те две ствари тако да идем да се видим са пријатељем и да се мало посаветујем са њим. Поред тога, желим да упознам српску дијаспору, да видим шта ти људи тамо раде и чиме се баве и да обиђем српску цркву и српске ресторане", каже Прелетачевић.

(Видео - Покрет Само јако: Пародија која је постала стварност)


Наш саговорник каже да се његово тромесечно одсуство са политичке сцене Младеновца неће осетити, јер ће чланови његовог покрета појачати своје активности у овом граду познатом по печењарама и различитим политичким кухињама у којима се, далеко од очију јавности, крчкају многи проблеми.

"Пошто ћу бити одсутан три месеца, можда ће отприлике бити одржане две скупштинске седнице, а одборници су већ припремили јака питања за фирму ‘Метро паркинг’ и за пијаћу воду која је неисправна. Локална власт крије да вода није здрава за пиће и сада ћемо да их ‘нагазимо’ за то, да народу покажемо да је вода неисправна за пиће. Ту је и фирма ‘Метро паркинг’, која је у приватном власништву и општина буквално нема никаквог прихода од ње", каже Прелетачевић.

Својим политичким противницима поручује да ће по повратку у старо јато са дипломом доктора у џепу, он и његови сарадници из покрета на следећим изборима сигурно преузети власт у граду и својски прионути на решавање проблема.

Изборна листа "Само јако" – Љубиша Прелетачевић Бели, формирана као пародија на политичке странке са сатиричним политичким програмом, схваћена је веома озбиљно код бирача у Младеновцу који су јој на протеклим изборима указали велико поверење и дали више од 20 одсто гласова.

Извор: РСЕ

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Димњачар

02.09.2016 21:55

Да ли ћемо и ми доживити да нам долети који прелетачевић? Колико год дјеловали неозбиљно и смијешно појединим тропрсто/крезубим шаторашима, момци су веома интелигентни и поштени. Умјесто да се фатају ноге преко границе, одлучили су да се боре за свој град, за све оне који не смију да се супротставе владајућој мафији. Надам се да ће на идућим изборима освојити убједљиву већину, сретно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ј*бес политичаре

03.09.2016 04:49

Једини политичар кога волим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зврц

03.09.2016 07:36

Ко'да га је онај Бајрамовиц правио..ј..бо га он.

ОДГОВОРИТЕ