Лијепо је Ивана и зарадила од освајања Дијамантске лиге!

Шпановићева од Дијамантске лиге инкасирала 91.000 евра! Иза Иване Шпановић је сезона из снова... Наша атлетичарка је исписала нове странице историје. Успеси и медаље су се низали, а Ивана је и солидно зарадила. Не као фудбалери или кошаркаши, али...

Остали спортови 03.09.2016 | 20:15
Лијепо је Ивана и зарадила од освајања Дијамантске лиге!
И док фудбалери за једну сезону зараде милионе атлетичари нису тако добро плаћени. Ако се изузму спонзорски уговори, и посматра само зарада од Дијамантске лиге, Ивана Шпановић (најбоља ове године) зарадила је 102.000 долара бруто или 91.000 евра.

Ивана је у овом такмичењу успела да оствари нешто што нико пре ње није. Забележила је пет победа у Дијамантској лиги, а у Цириху је била на корак да дође и до шестог тријумфа.

Шпановићева је после бронзе у Рију још једном потврдила високу класу. Освајањем “дијаманта” испунила је сан.

- О овоме сам маштала док сам била девојчица за коју никада нико није чуо - поручила је Ивана после доделе признања.

Нове странице историје су исписане, наша атлетичарка је урадила нешто што није нико пре ње, а током целе сезоне зарадила је колико просечан фудбалер Премијер лиге за недељу дана.

Извор: блиц.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

мани

04.09.2016 05:57

Писете да је зарадила исто колико и фудбалери за недељу дана! Могли сте написати да је овим само поцасћена! Зарадила је она много висе! Хвала Ивана на радости коју нам прузас, а бог да ти да здравље!

ОДГОВОРИТЕ