Lijepo je Ivana i zaradila od osvajanja Dijamantske lige!

Španovićeva od Dijamantske lige inkasirala 91.000 evra! Iza Ivane Španović je sezona iz snova... Naša atletičarka je ispisala nove stranice istorije. Uspesi i medalje su se nizali, a Ivana je i solidno zaradila. Ne kao fudbaleri ili košarkaši, ali...

Ostali sportovi 03.09.2016 | 20:15
Lijepo je Ivana i zaradila od osvajanja Dijamantske lige!
I dok fudbaleri za jednu sezonu zarade milione atletičari nisu tako dobro plaćeni. Ako se izuzmu sponzorski ugovori, i posmatra samo zarada od Dijamantske lige, Ivana Španović (najbolja ove godine) zaradila je 102.000 dolara bruto ili 91.000 evra.

Ivana je u ovom takmičenju uspela da ostvari nešto što niko pre nje nije. Zabeležila je pet pobeda u Dijamantskoj ligi, a u Cirihu je bila na korak da dođe i do šestog trijumfa.

Španovićeva je posle bronze u Riju još jednom potvrdila visoku klasu. Osvajanjem “dijamanta” ispunila je san.

- O ovome sam maštala dok sam bila devojčica za koju nikada niko nije čuo - poručila je Ivana posle dodele priznanja.

Nove stranice istorije su ispisane, naša atletičarka je uradila nešto što nije niko pre nje, a tokom cele sezone zaradila je koliko prosečan fudbaler Premijer lige za nedelju dana.

Izvor: blic.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

mani

04.09.2016 05:57

Pisete da je zaradila isto koliko i fudbaleri za nedelju dana! Mogli ste napisati da je ovim samo pocasćena! Zaradila je ona mnogo vise! Hvala Ivana na radosti koju nam pruzas, a bog da ti da zdravlje!

ODGOVORITE