Лука Модрић: Ово ми је посљедња шанса!

Нови капитен Хрватске о још једном почетку са репрезентацијом.

Фудбал 03.09.2016 | 17:30
Лука Модрић: Ово ми је посљедња шанса!
Најбољи хрватски фудбалер Лука Модрић (30) има за собом два наступа на Мундијалима и свестан је да би Русија 2018. могла да му буде последње глобално такмичење.

На највећој фудбалској смотри дебитовао је 2006, када је у Немачкој играо против Јапана и Аустралије у групној фази. Потом се Хрватска није квалификовала за Јужну Африку 2010, али се 2014. кроз бараж вратила на Мундијал, на којем је стала у групној фази.

На челу са Модрићем као капитеном, пред Хрватима је сада нови изазов - борба за пласман у Русију.

"Чарлију (Ведрану Ћорлуки), Манџи (Марију Манџукићу) и мени, који смо ту најстарији, то ће бити задња прилика. Но, прво требамо изборити Светско првенство. Мени је ово сигурно задња шанса да направим нешто велико са Хрватском, али мислим да имамо младе момке којима ће остати још доста шанси", рекао је креатор игре Реал Мадрида.

У осврту на наступ на Европском првенству у Француској и болан пораз од Португала, у продужетку, он је додао:

"За мене је то био неуспех. Играли смо добар фудбал, прошли смо групу и имао сам осећај да можемо пуно даље. Зато ме то толико мучи. Одиграли смо добар Еуро, али резултатски то није било успешно. Морамо исправити лоше ствари и окренути се Русији", подвукао је хрватски капитен у изјави за портал 24сата.хр. 

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар