Luka Modrić: Ovo mi je posljednja šansa!

Novi kapiten Hrvatske o još jednom početku sa reprezentacijom.

Fudbal 03.09.2016 | 17:30
Luka Modrić: Ovo mi je posljednja šansa!
Najbolji hrvatski fudbaler Luka Modrić (30) ima za sobom dva nastupa na Mundijalima i svestan je da bi Rusija 2018. mogla da mu bude poslednje globalno takmičenje.

Na najvećoj fudbalskoj smotri debitovao je 2006, kada je u Nemačkoj igrao protiv Japana i Australije u grupnoj fazi. Potom se Hrvatska nije kvalifikovala za Južnu Afriku 2010, ali se 2014. kroz baraž vratila na Mundijal, na kojem je stala u grupnoj fazi.

Na čelu sa Modrićem kao kapitenom, pred Hrvatima je sada novi izazov - borba za plasman u Rusiju.

"Čarliju (Vedranu Ćorluki), Mandži (Mariju Mandžukiću) i meni, koji smo tu najstariji, to će biti zadnja prilika. No, prvo trebamo izboriti Svetsko prvenstvo. Meni je ovo sigurno zadnja šansa da napravim nešto veliko sa Hrvatskom, ali mislim da imamo mlade momke kojima će ostati još dosta šansi", rekao je kreator igre Real Madrida.

U osvrtu na nastup na Evropskom prvenstvu u Francuskoj i bolan poraz od Portugala, u produžetku, on je dodao:

"Za mene je to bio neuspeh. Igrali smo dobar fudbal, prošli smo grupu i imao sam osećaj da možemo puno dalje. Zato me to toliko muči. Odigrali smo dobar Euro, ali rezultatski to nije bilo uspešno. Moramo ispraviti loše stvari i okrenuti se Rusiji", podvukao je hrvatski kapiten u izjavi za portal 24sata.hr. 

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar