Видео - Балотели: У Италији никад више!

Марио Балотели је представљен у Ници. То му је трећа земља у којој ће играти у каријери, од које се очекивало много, много више. Велики број навијача и новинара на првом тренингу Балотелија у Ници.

Фудбал 03.09.2016 | 13:00
Видео - Балотели: У Италији никад више!
Интер, Манчестер сити, Милан, Ливерпул, Милан - Ница!

Фудбалер који је требало да постане најбољи на свету, доживео је овог лета да га бивши клуб, Милан, не пожели више у свом дворишту, а да матични клуб, Ливерпул, пристане да не заради ни цент, само да би уговор био раскинут...

Марио Балотели представљен је данас у Ници, где су га навијачи претходне вечери дочекали као Дијега Марадону или Роналда Назарија Да Лиму.

Незгодног темперамента, помало невољно, али искрено, Балтели је данас разговарао са новинарима, којима је поручио да се у Италију, и Серију А, неће више враћати.

"Одлука да дођем овде је била фудбалска. Допао ми се пројекат који је представила Ница. Причао сам са тренером, који верује у мене, као и ја у све људе овде. Било је и других клубова у игри, укључујући и оних из 'А' категорије, али сам одлучио да дођем овде, јер је ове сезоне најважније да играм".

Упитан да ли ће га дрмати носталгија за Италијом, рекао је...

"Не, никада се нећу вратити у Италију. Зашто? Знате већ зашто...".

Потом је упитан да ли осећа као да се Ница "коцка" с њим.

"Осим чињенице да је моја фудбалска каријера отишла у веома другачијем смеру у односу на оно што је писано о мени још од кад сам имао 16 година, не видим зашто бих био било чији ризик", рекао је и додао:

"Имао сам одређених проблема, нарочито физичке природе после операције коју сам обавио, али то је све што се догодило у последње две године. Не мислим да сам опклада, само ми је потребно време на терену. Ствари овде изгледају фино, екипа је добра, то је група играча у којој се можете осећати пријатно. Сви су као фамилија, а мени је то посебно важно", рекао је бивши репрезентативац Италије, који је у том погледу био веома конкретан и коректан.

Рекао је да апсолутно није заслуживао позив у претходном периоду, али да се не одриче могућности да опет заигра за "азуре" и да му је то жеља...

"Сви знају колико ми је стало до 'азура', али у последње време нисам заслуживао позив. Ако позив дође, биће супер, ако не... Прошле су две године како играју без мене и сигуран сам да су се навикли".

Балотели је одбио у старту да буде поређен са Златаном Ибрахимовићем, који је направио "дар-мар" у Лиги 1.

"Златан? Он је играо за Париз, ја играм за Ницу", рекао је Балотели хладнокрвно.

Какво је ваше ментално стање, питали су га новинари...

"Хвала на питању, одлично сам".

Марио се вратио!

Ево како је било на првом тренингу Балотелија у Ници...



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар