Video - Baloteli: U Italiji nikad više!

Mario Baloteli je predstavljen u Nici. To mu je treća zemlja u kojoj će igrati u karijeri, od koje se očekivalo mnogo, mnogo više. Veliki broj navijača i novinara na prvom treningu Balotelija u Nici.

Fudbal 03.09.2016 | 13:00
Video - Baloteli: U Italiji nikad više!
Inter, Mančester siti, Milan, Liverpul, Milan - Nica!

Fudbaler koji je trebalo da postane najbolji na svetu, doživeo je ovog leta da ga bivši klub, Milan, ne poželi više u svom dvorištu, a da matični klub, Liverpul, pristane da ne zaradi ni cent, samo da bi ugovor bio raskinut...

Mario Baloteli predstavljen je danas u Nici, gde su ga navijači prethodne večeri dočekali kao Dijega Maradonu ili Ronalda Nazarija Da Limu.

Nezgodnog temperamenta, pomalo nevoljno, ali iskreno, Balteli je danas razgovarao sa novinarima, kojima je poručio da se u Italiju, i Seriju A, neće više vraćati.

"Odluka da dođem ovde je bila fudbalska. Dopao mi se projekat koji je predstavila Nica. Pričao sam sa trenerom, koji veruje u mene, kao i ja u sve ljude ovde. Bilo je i drugih klubova u igri, uključujući i onih iz 'A' kategorije, ali sam odlučio da dođem ovde, jer je ove sezone najvažnije da igram".

Upitan da li će ga drmati nostalgija za Italijom, rekao je...

"Ne, nikada se neću vratiti u Italiju. Zašto? Znate već zašto...".

Potom je upitan da li oseća kao da se Nica "kocka" s njim.

"Osim činjenice da je moja fudbalska karijera otišla u veoma drugačijem smeru u odnosu na ono što je pisano o meni još od kad sam imao 16 godina, ne vidim zašto bih bio bilo čiji rizik", rekao je i dodao:

"Imao sam određenih problema, naročito fizičke prirode posle operacije koju sam obavio, ali to je sve što se dogodilo u poslednje dve godine. Ne mislim da sam opklada, samo mi je potrebno vreme na terenu. Stvari ovde izgledaju fino, ekipa je dobra, to je grupa igrača u kojoj se možete osećati prijatno. Svi su kao familija, a meni je to posebno važno", rekao je bivši reprezentativac Italije, koji je u tom pogledu bio veoma konkretan i korektan.

Rekao je da apsolutno nije zasluživao poziv u prethodnom periodu, ali da se ne odriče mogućnosti da opet zaigra za "azure" i da mu je to želja...

"Svi znaju koliko mi je stalo do 'azura', ali u poslednje vreme nisam zasluživao poziv. Ako poziv dođe, biće super, ako ne... Prošle su dve godine kako igraju bez mene i siguran sam da su se navikli".

Baloteli je odbio u startu da bude poređen sa Zlatanom Ibrahimovićem, koji je napravio "dar-mar" u Ligi 1.

"Zlatan? On je igrao za Pariz, ja igram za Nicu", rekao je Baloteli hladnokrvno.

Kakvo je vaše mentalno stanje, pitali su ga novinari...

"Hvala na pitanju, odlično sam".

Mario se vratio!

Evo kako je bilo na prvom treningu Balotelija u Nici...



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar