Ђорђевић да буде селектор Србије до 2026. године!

"Он је нешто најбоље што нам се догодило и требало би му дати уговор на десет година, минимум", рекао је Мирослав Николић.

Кошарка 03.09.2016 | 22:45
Ђорђевић да буде селектор Србије до 2026. године!
"Мута" Николић има конкретно решење.

У свом стилу, пола у шали, али пола и у збиљи, помоћни тренер у стручном штабу репрезентације Србије Мирослав "Мута" Николић рекао је:

"Он је нешто најбоље што нам се догодило и требало би му дати уговор на десет година, минимум. Што дуже да води репрезентацију. Са њим смо освојили сребро на Светском првенству, сребро на Олимпијским играма, били четврти у Европи, а то су одлични резултати", рекао је Николић за "Информер".

Он се надовезао на два интервјуа која су уследила после Рија. Прво је председник КСС Драган Ђилас поручио да је време да се повуче са те функције и да ће у Сазонову 83 ново руководство ући до краја године, а потом је и сам селектор Александар Ђорђевић додао да ће се и он повући уколико нови људи у "Кући кошарке" буду сматрали да је тако најбоље.

"Не знам ко ће бити нови председник, али то није битно, јер ко год да дође неће сменити Ђорђевића. Зашто био неко сменио Ђорђевића? Нема разлога за такве ствари, није ми уопште јасно зашто се то помиње. Ђиласов наследник би таквим потезом одмах показао да му није место у КСС. Мислим да у овој земљи нема особе која није задовољна Салетовим резултатима. Може да се очекује још само злато са Игара, али то засад није реално и то не само за нас, већ и за све остале државе (осим САД)", поручио је Ђиласов претходник Драган Капићић и додао:

"Било би веома неозбиљно и неразумљиво да неко то сад и помисли, а камоли покуша да уради".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар