Đorđević da bude selektor Srbije do 2026. godine!

"On je nešto najbolje što nam se dogodilo i trebalo bi mu dati ugovor na deset godina, minimum", rekao je Miroslav Nikolić.

Košarka 03.09.2016 | 22:45
Đorđević da bude selektor Srbije do 2026. godine!
"Muta" Nikolić ima konkretno rešenje.

U svom stilu, pola u šali, ali pola i u zbilji, pomoćni trener u stručnom štabu reprezentacije Srbije Miroslav "Muta" Nikolić rekao je:

"On je nešto najbolje što nam se dogodilo i trebalo bi mu dati ugovor na deset godina, minimum. Što duže da vodi reprezentaciju. Sa njim smo osvojili srebro na Svetskom prvenstvu, srebro na Olimpijskim igrama, bili četvrti u Evropi, a to su odlični rezultati", rekao je Nikolić za "Informer".

On se nadovezao na dva intervjua koja su usledila posle Rija. Prvo je predsednik KSS Dragan Đilas poručio da je vreme da se povuče sa te funkcije i da će u Sazonovu 83 novo rukovodstvo ući do kraja godine, a potom je i sam selektor Aleksandar Đorđević dodao da će se i on povući ukoliko novi ljudi u "Kući košarke" budu smatrali da je tako najbolje.

"Ne znam ko će biti novi predsednik, ali to nije bitno, jer ko god da dođe neće smeniti Đorđevića. Zašto bio neko smenio Đorđevića? Nema razloga za takve stvari, nije mi uopšte jasno zašto se to pominje. Đilasov naslednik bi takvim potezom odmah pokazao da mu nije mesto u KSS. Mislim da u ovoj zemlji nema osobe koja nije zadovoljna Saletovim rezultatima. Može da se očekuje još samo zlato sa Igara, ali to zasad nije realno i to ne samo za nas, već i za sve ostale države (osim SAD)", poručio je Đilasov prethodnik Dragan Kapićić i dodao:

"Bilo bi veoma neozbiljno i nerazumljivo da neko to sad i pomisli, a kamoli pokuša da uradi".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar