Шпановићева: Испунила сам дјевојачки сан!

Ивана Шпановић рекла је после званичног освајања Дијамантске лиге у скоку удаљ да је испунила девојачке снове.

Остали спортови 03.09.2016 | 21:15
Шпановићева: Испунила сам дјевојачки сан!
Шпановићева је са пет победа на седам митинга постала прва скакачица која је то урадила у једној сезони ДЛ, те постала прва српска атлетичар/ка која је тријумфовала у престижном такмичењу.

"Дефинитивно сам ишла на победу, јер ми је ово један од омиљених митинга, али пет такмичења у две недеље је довело организам до умора. Нисам скочила жељени скок, нисам могла боље, али поред свих одличја које сам освојила ове године, врло сам задовољна, освајање Дијамантске лиге је испуњење мог девојачког сна", рекла јеШпановићева.

Она је ове године постала шампионка Европе, потом је освојила сребро на Светском дворанском првенству, те недавно бронзу на Олимпијским играма.

"Овим стављамо тачку на најуспечнију сезону у Иваниној такмичарској каријери. Врло сам поносан на константност њених резултата и на честитке које стижу од свих присутних тренера који су такодје фасцинирани Иванином константношћу. Сада следи још митинг у Загребу и митинг у Београду где са свим љубитељима атлетике желимо да поделимо радост поводом ове успешне сезоне, као и да подсетимо све љубитеље на организацију европског првенста у дворани следеће године у Београду", рекао је Иванин тренер Горан Обрадовић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар