Španovićeva: Ispunila sam djevojački san!

Ivana Španović rekla je posle zvaničnog osvajanja Dijamantske lige u skoku udalj da je ispunila devojačke snove.

Ostali sportovi 03.09.2016 | 21:15
Španovićeva: Ispunila sam djevojački san!
Španovićeva je sa pet pobeda na sedam mitinga postala prva skakačica koja je to uradila u jednoj sezoni DL, te postala prva srpska atletičar/ka koja je trijumfovala u prestižnom takmičenju.

"Definitivno sam išla na pobedu, jer mi je ovo jedan od omiljenih mitinga, ali pet takmičenja u dve nedelje je dovelo organizam do umora. Nisam skočila željeni skok, nisam mogla bolje, ali pored svih odličja koje sam osvojila ove godine, vrlo sam zadovoljna, osvajanje Dijamantske lige je ispunjenje mog devojačkog sna", rekla jeŠpanovićeva.

Ona je ove godine postala šampionka Evrope, potom je osvojila srebro na Svetskom dvoranskom prvenstvu, te nedavno bronzu na Olimpijskim igrama.

"Ovim stavljamo tačku na najuspečniju sezonu u Ivaninoj takmičarskoj karijeri. Vrlo sam ponosan na konstantnost njenih rezultata i na čestitke koje stižu od svih prisutnih trenera koji su takodje fascinirani Ivaninom konstantnošću. Sada sledi još miting u Zagrebu i miting u Beogradu gde sa svim ljubiteljima atletike želimo da podelimo radost povodom ove uspešne sezone, kao i da podsetimo sve ljubitelje na organizaciju evropskog prvensta u dvorani sledeće godine u Beogradu", rekao je Ivanin trener Goran Obradović.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar