Маркец "завадио" Лисабон!

Српски фудбалски репрезентативац Лазар Марковић поново у Лисабону. Али, сада у другом дресу, зелено-белом. Уз Раћу Петровића.

Фудбал 03.09.2016 | 09:00
Маркец "завадио" Лисабон!
Из Лисабона у Ливерпул, из Ливерпула у Истанбул, из Истанбула назад у Ливерпул, па из Ливерпула опет у Лисабон!

После две године "сељакања", Лазар Марковић се вратио у Португал, у Лисабон. Али, не у Бенфику, већ у комшијски Спортинг.

Он ће наредних годину дана бити на позајмици у лисабонским "лавовима", где ће му саиграч битиРадосав Петровић, са којим је делио добро и лоше у Партизану и у репрезентацији Србије.

Марковић је у сезони 2013/14. играо за Бенфику, одакле је дошао из Партизана и врло брзо је показао сав таленат. Запазио га је Ливерпул који га је купио за чак 23 милиона евра. Међутим, у Ливерпулу се није снашао. Према статистици - забележио је само једну асистенцију.

Са Енфилд роуда прослеђен је на позајмицу у Фенербахче, а сада ће опет у португалску лигу, која му много више "лежи". Занимљиво, осим Раће Петровића, Марковић ће поново сарађивати са познатим лицем - тренером Жорржом Жезусом под којим је експлодирао у Бенфики.

У коментарима испод твита Спортинга да је стигао Марковић има и разочараних навијача Бенфике, мада то ни изблиза није тако острашћено као код нас или у неким другим земљама.

Уосталом, и Жорже Жесус је шест година био тренер Бенфике, па је прошле године прешао у Спортинг.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар