Markec "zavadio" Lisabon!

Srpski fudbalski reprezentativac Lazar Marković ponovo u Lisabonu. Ali, sada u drugom dresu, zeleno-belom. Uz Raću Petrovića.

Fudbal 03.09.2016 | 09:00
Markec "zavadio" Lisabon!
Iz Lisabona u Liverpul, iz Liverpula u Istanbul, iz Istanbula nazad u Liverpul, pa iz Liverpula opet u Lisabon!

Posle dve godine "seljakanja", Lazar Marković se vratio u Portugal, u Lisabon. Ali, ne u Benfiku, već u komšijski Sporting.

On će narednih godinu dana biti na pozajmici u lisabonskim "lavovima", gde će mu saigrač bitiRadosav Petrović, sa kojim je delio dobro i loše u Partizanu i u reprezentaciji Srbije.

Marković je u sezoni 2013/14. igrao za Benfiku, odakle je došao iz Partizana i vrlo brzo je pokazao sav talenat. Zapazio ga je Liverpul koji ga je kupio za čak 23 miliona evra. Međutim, u Liverpulu se nije snašao. Prema statistici - zabeležio je samo jednu asistenciju.

Sa Enfild rouda prosleđen je na pozajmicu u Fenerbahče, a sada će opet u portugalsku ligu, koja mu mnogo više "leži". Zanimljivo, osim Raće Petrovića, Marković će ponovo sarađivati sa poznatim licem - trenerom Žorržom Žezusom pod kojim je eksplodirao u Benfiki.

U komentarima ispod tvita Sportinga da je stigao Marković ima i razočaranih navijača Benfike, mada to ni izbliza nije tako ostrašćeno kao kod nas ili u nekim drugim zemljama.

Uostalom, i Žorže Žesus je šest godina bio trener Benfike, pa je prošle godine prešao u Sporting.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar