Како је Катаи завршио у Алавесу?!

Катаи продат у 23.59: Сви детаљи и цифре после невиђене драме најскупљег трансфера лета у Србији! Сертификат са коначним потписом из Љутице Богдана отишао у последњим секундама прелазног рока!

Фудбал 01.09.2016 | 21:30
Како је Катаи завршио у Алавесу?!
Незапамћена драма на стадиону Рајко Митић у последњим секундама прелазног рока. Сертификат са коначним потписом отишао је из Љутице Богдана у 23.59, па је на крају ипак дошло до финализације трансфера Александра Катаија у шпански Алавес!

Црвена звезда је после свега добила оно што је желела, комплетно обештећење за најбољег играча српско шампиона износи 2.000.000 евра, уз 20 посто наредне продаје одличног везисте. Српски шампион ће одмах добити 1.000.000 евра као део прве рате, док ће након тога у "две туре" бити исплаћено по још 500.000 европских новчаница.

Комплетан трансфер одрађен је посредством бившег спортског директора Црвене звездеЗорана Стојадиновића.

"Било је врло драматично, трансфер је завршен у последњем минуту. Драго ми је што је све завршено на задовољство све три стране и што сам на овај начин успео да помогнем Црвеној звезди. Клубу чији сам био део. Појавила се прича са Алавесом, реаговао сам и све се добро завршило. Уверен сам да ће Александар Катаи оправдати поверење и показати класу на теренима Примере. Задовољни су и Катаијеви менаџери, који су договорили личне услове", рекао је Зоран Стојадиновић за МОЗЗАРТ Спорт.

Александар Катаи се изузетно понео према свом досадашњем клубу, пошто је опростио црвено-белима 350.000, па ће тако клубу припасти комплетно обештећење од два милиона евра. Звездин мајстор из Србобрана потписао је трогодишњи уговор са новопеченим шпанским прволигашем.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар